Stauning Whisky

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Stauning, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Turen kan køres hele året rundt.

 

Program

Opsamling

Efter aftale

Det lyder som begyndelsen på en klassisk joke, når man spørger, hvad fire ingeniører, en lærer, en kok, en slagter, en pilot og en læge har tilfælles.

Det er dog langt fra en joke, for svaret er Stauning Whisky. Et lille destilleri langt mod vest, der med tiden har vokset sig stort og fået alles næser til at dreje sig mod duften af malt. Kom med på opdagelse og  rejsen gennem Staunings whiskyfremstilling. Hør historien om deres eventyr, og kom helt tæt på hvert trin i produktionen. Fra gulvmaltningen af det  danske byg og rug til destillering i de 24 kobber pot stills. Imens kan du nyde den smukke arkitektur i det nye destilleri, hvor der er lagt vægt på både sjæl og åbenhed. En unik oplevelse for alle sanser, hvor du kan se, føle, lugte og smage. På de 2 timers rundvisning hos Stauning Whisky hører vi både om deres historie, får en rundvisning i produktionen fra maltningen til destillering. Vi besøger lageret og lærer om fadlagringens betydning for   smagen. Vi slutter af med en smagsprøve på 3 af husets whiskyer.

Efter et spændende besøg kører vi mod Stauning havn. Restauranten var den gamle hyggekrog for de lokale fiskere, men efter en restauration står den i dag som en top-moderne restaurant med venlige og lyse lokaler. Med respekt har man bevaret den gamle kultur, hvilket gør stedet endnu hyggeligere. Der nydes en dejlig 2-retters menu mens den flotte udsigt nydes over Ringkøbing Fjord og omegn.

 

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.