Gokartes

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Faurholt, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Program

Opsamling

Der skal samarbejdes i et højt gear på Midtjysk Kartingbane. Tempoet skrues op, og I kommer til at mærke teamånden på højeste blus til det legendariske Le Mans. Gokartbanen bliver jeres, når I med fart over feltet styrer mod sejren i et intens kapløb mod kollegaerne.

I bliver delt op i små teams af maximalt fire personer. Samarbejde er dagens nøgleord. Hvert team får én gokart stillet til rådighed, som på intet tidspunkt må stå stille. 

Efter en grundig introduktion, planlægning og strategi skydes løbet i gang om de eftertragtede podiepladser. Der køres ræs i 1 time på den internationale bane på 956 meter med en bredde på 7-10 meter. Hver gokart yder 9 HK og har en topfart på ca. 80 km/t.. De er nemme at køre for alle. Dagen rundes af med hænderne over hovederne og medaljer til vinderholdet.

Er I mere til enkeltkørsel er der også mulighed for dette. Varighed: 15, 30, 45 eller 60 min. Midtjysk Kartingbane har i alt 15 gokarts.

 

Praktiske oplysninger

Mødetid er 30 min. før afgang, da alle skal iklædes en dragter, have hjelm uddelt og evt. handsker. Ovenstående indgår i prisen.

Der er mulighed for at arrangere forplejning på banens cafeteria. Nyd en omgang stegt flæsk med persillesov eller en grill menu i de hyggelige lokaler eller teltet.

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.