Her kan du stole på kvaliteten

- vi har nemlig hjulpet vores kunder med busrejser siden 1947.

Velkommen til Skave Turistfart

Hvad enten I ønsker en pakkerejse eller søger transport
til et arrangement, tilbyder vi løsninger, der gør lige præcis jeres tur perfekt.

I komfortable busser med erfarne chauffører bag rattet er vores passagerer i de bedste hænder.

Skave Turistfart - fra Vestjylland til resten af europa

En solid vestjysk virksomhed

I maj 1947 købte Karl Hede sin første bil, en Plymouth personvogn. Det blev startskuddet til Skave Turistfart. Vognen blev blandt andet brugt til taxakørsel og transport af syge til Holstebro. Dengang var der ikke mange almindelige mennesker, der havde egen bil. Derfor var folk afhængige af at kunne blive transporteret af en vognmand.

Karl udvider
Allerede året efter købte Karl Hede endnu en bil. Derefter blev der løbende anskaffet større biler og busser. Da skolebus-ordningen kom, og Skave Centralskole blev bygget i 1959, begyndte Karl Hede at køre med skolebørn. I ferierne, hvor busserne ikke skulle fragte børn til og fra skole, arrangerede han udlandsture. De første rejser gik til Østrig og Italien.

 

Flere busser og mere kørsel

1. januar 1979 startede Karl Hedes søn, Finn Hede i firmaet. Far og søn investerede i en bus mere, så de begge havde noget at køre i. To år efter overdrog Karl hele firmaet til Finn. Som årene gik, voksede firmaet sig større med 27 busser, der primært kørte skolebørn og turistture.

Turistkørsel og avisrejser

Gennem årene har Skave Turistfart kørt mere og mere turistkørsel og en stor del for VM Rejser – hovedsageligt til Berlin, Tjekkiet og Polen. Vi har også selv arrangeret utallige rejser og avisrejser.

Kørsel til nær og fjern

I dag beskæftiger vi os primært med turistkørsel og turistrejser, hvor vi står som arrangør for en stor del af dem. Vi står også for studierejser for lokale skoler, gymnasier og erhvervsskoler. Her går turene til Berlin, Prag, Østrig m.m. Vi kører også rutekørsel og transporterer mange lokale foreninger og gode samarbejdspartnere.

Andre billeder


Vi er medlem af:
Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.