Grupperejser

Firmature og rejser med bus

Se vores udvalg af dagsture

Grupperejser med firstjernede busser, komfort og tryghed.

Skønne destinationer, seværdigheder og oplevelser venter i Danmark og Europa. Vi arrangerer vellykkede grupperejser, busture og pensionistture.

Firmature og rejser med bus
Skave Turistfart arrangerer busture for pensionister, grupperejser og firmature med bus fra Midtjylland og resten af Danmark.

Turene kan være af én eller flere dages varighed. Det gælder fx 3-dages firmatur til Berlin. Læserrejser og koncertrejser. Pensionister, der skal med Ældresagen på bustur til Fur. Foreningen Fodslaw, der skal vandre i Slesvig. Folkedanserklubben, der vil opleve Tirpitz Museet i Blaavand.

Kort sagt: Vi hjælper store og små grupper - ofte pensionister, der vil ud og opleve verden. Vi står klar til at tage hånd om jeres næste bustur og uforglemmelige grupperejse!

Fyn, Fyrkat, Frankrig eller Flensburg?
Alt er muligt med os som teknisk arrangør. Skave Turistfart har årtiers erfaring med planlægning af busture og kørsel af grupperejser til ind- og udland. Nogle grupper ved allerede, hvor de vil hen, og hvad de vil se. Andre hjælper vi helt fra bunden med planlægning af destination, overnatning, forplejning og program.

Skræddersyede gruppeture
Vi skræddersyr grupperejser og busture efter jeres ønsker og sammensætter turen med gode, gennemprøvede ideer til hoteller, spisesteder, oplevelser, virksomhedsbesøg, festaftener og rundvisninger.

Det betyder meget for en vellykket busrejse, at det er nemt at være arrangør og deltager. Vi tilbyder derfor at booke, reservere og håndtere betalinger for jer. Et budget vil vi meget gerne kende. Så finder vi den allerbedste løsning til jer.

Gode forbindelser
Vi har mange gode forbindelser til hyggelige hoteller og kroer i Europa, især i Tyskland, Tjekkiet, Holland, Italien, Polen og Ungarn.

Firstjernede busser og erfarne chauffører
En bus er ikke bare en bus. En chauffør er ikke bare en chauffør. Begge dele spiller en stor og afgørende rolle under hele jeres bustur. En grupperejse med Skave Turistfart betyder, at sikkerheden og komforten er i top og at alt klapper, som det skal. Vores busser er firstjernede, og vores højt værdsatte chauffører er rutinerede. De har lang erfaring med at køre i ind- og udland med passagerer i alle aldre.

Vi planlægger naturligvis altid turene, så chaufførerne overholder køre-hviletids-reglerne. Vi råder som sagt kun over firstjernede busser. Det betyder, at der er:

 • God benplads med vippeskammel til fødderne
 • Toilet
 • Kaffemaskine
 • Tv, stik ved sæderækken, natlamper m.m.

Se vores udvalg af Udlandsrejser

Vi arrangerer oplevelser. - Med erfarne chauffører bag rattet.

Rejseleder og rundvisninger til busturen
Skave Turistfart råder over dygtige rejseledere, der er gode til at formidle og være tovholdere på jeres grupperejse. Hvis ikke der er en rejseleder med, kan vi forudbestille rundvisninger og guider på seværdighederne.

Bussen kommer til tiden – hver gang
Vi ved, at tryghed og punktlighed er afgørende for jeres oplevelse af turen og rejsen som helhed. Jeres bus kommer til den aftalte tid. Derfor kommer I og jeres rejsekammerater ikke til at stå og vente på bussen - hverken i Danmark eller under jeres ophold i udlandet, når I skal bruge bussen der.

Skave Turistfart

 • Har egne erfarne rejseledere.
 • Er medlem af dansk persontransport.

Hvor går jeres grupperejse hen?
Find inspiration her på siden, ring eller bestil jeres næste tur i god tid via e-mail eller telefon. For at kunne give jer den mest korrekte pris, er der nogle ting, vi gerne vil vide. Dette må du gerne have klar:

Dato for kørslen.
Antal passagerer.
Opsamlingssted/adresse.
Tidspunkt for afgang fra adressen.
Cirka program og cirka hjemkomst-tidspunkt.
Antal personer.
Alle kontaktoplysninger: Navn eller firmanavn, adresse, telefonnummer, e-mail.
Hvis der skal faktureres til en anden aktør, skal vi have alle kontaktinfo på betaleren.
Vi fakturerer også via EAN.

Bestil jeres næste bustur i god tid
Vi anbefaler, at I lægger en bestilling ind, så snart I ved, hvornår I skal af sted, og hvor I skal hen. Det er en fordel at være ude et helt år inden turen, hvis I vil være sikre på at få det, I gerne vil have, fx de bedst beliggende hoteller.

Skal vi hjælpe jer med jeres næste grupperejse? - Kontakt os her

Sportsture i ind- og udland

Vi er også heldige at køre med mange af de danske sportsfolk i både ind- og udland. Om det er gymnastik, håndbold eller anden sportsgren, sørger vi for, at I kommer til rette sted til rette tid. Kontakt os for at få et tilbud på buskørsel til jeres næste event eller stævne.

Eksempler på ture for pensionister og andre grupper

Oslo og København

3-dages tur til skønne København og smukke Olso

Dag 1: Efter opsamling kører vi mod Fyn og Sjælland, undervejs serveres kaffe og rundstykker. Frokostpausen med medbragte sandwich ved Mosede Fort. Tjek ind på DFDS færge til Oslo.

Dinner buffet i Seven Seas restauranten. Under middagen passeres bl.a. Kronborg og Helsingborg på en flot sejltur. Derefter dans til levende musik, besøg skibets vinbar eller en af de toldfrie butikker ombord. 

Dag 2: Morgenbuffet mens færgen sejler gennem Oslofjorden - et utroligt smukt syn. 09.45 er vi i havn i Oslo. Byrundtur med bussen og Oslo på egen hånd. Kl. 16.30 afrejse med dejlig middag om bord + musik og dans.

Dag 3: Indsejling gennem Øresund til Københavns havn. Morgenmaden nydes, inden vi er i havn kl. 9.45.

Her venter nye oplevelser med bussen i vores hovedstad. Sen frokost hos Restaurant Bjælkehuset i Valby, der byder på klassisk smørrebrød og kaffe.  

Kl. 16.00 kører vi fra Valby og kan forvente at være retur i hjembyerne ca. kl. 21-23.00 efter tre spændende og oplevelsesrige dage. 

Hamborg og besøg på flyfabrikken

2-dages tur til Hamborg med besøg på flyfabrikken

Dag 1: Efter opsamling kører bussen mod Hamborg. Undervejs serveres morgenkaffe, rundstykker og senere en frokostsandwich inden ankomst til den imponerende samlefabrik Airbus i Finkenwerder ved Hamborg. Her samles bl.a. Airbus A300 og A380, som også testes også på fabrikkens landingsbane.

Vi bor på et hotel i hjertet af byen. - Perfekt til oplevelser som Alster-søen, hovedbanegården og indkøbsområderne. Aftensmad i hotellets restaurant - et moderne, internationalt køkken i en hyggelig atmosfære.  

Dag 2: Efter et godt morgenbord er der den store rundtur i bussen med lokal dansktalende guide. Vi kommer forbi de største seværdigheder: Rådhuset, Hafen-city og Elbphilharmonie, et spektakulært bygningsværk opført på 1.700 betonpæle midt i Elben, St. Michaeliskirche, med byens bedste udsigt og meget meget andet.  

Vi slutter ved gågaden, frokost på egen hånd og tid til sightseeing og shopping. Herefter ruller bussen mod den Dansk-tyske grænse, hvor der er god tid til indkøb og eventuelt let aftensmad.  

Ca. 22.30 er vi retur efter to oplevelsesrige dage i Hamborg.

Lyder det som noget for jer?
Ring eller skriv til os. Vi har denne og mange andre gode ture klar til jer.

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.