Udlandsrejser

Forslag til grupperejser i udlandet

Hos Skave Turistfart er vi teknisk arrangør på udlandsrejser for såvel firmaer og organisationer. Vi hjælper med at skræddersy din næste grupperejse. Nedenunder finder du inspiration til din næste tur med foreningen, klubben eller firmaet. Vi står altid til rådighed med gode råd og vejledning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Forslag til destinationer

Hamborg Airbus

To herlige dage i Hamborg, hvor vi besøger Airbusfabrikkerne, verdens største modeljernbane - Miniature Wunderland og får en rundvisning på ølbryggeriet Ricklinger Landbrauerei.

Rügen

Rügen er Tysklands største ø og ligger i Østersøen ud for Stralsund. Området er et af Tysklands mest populære feriemål, og både strandene og naturen er uovertrufne på denne smukke ø.

Østrig

De majestætiske alper kigger ned på os overalt fra på vores skønne hotel i centrum af Zell am See.  Foruden den unikke natur skal vi kører i tog, til Sct. Ruperts Day og svæve ned over bjergtoppene.

Rhinen i flammer

Rüdesheim oser af stemning og hyggelig atmosfære. Aftenlivet i Rüdesheim er et kapitel for sig, med musik og dans, i Tysklands nok mest berømte gade, Drosselgasse, hver aften. Vi oplever Rhinens romantiske panoramaer, de små idylliskes landsbyer, frodige vinmarker og naturligvis også en sejltur på Mosel.

Juletur til Celle

Oplev en tysk perle af en by, med en betagende gammel bydel med over 400 velbevarede bygninger i bindingsværk og en ganske særlig forbindelse til Danmark. Her stråler julemarkederne inde i de hyggelige stræder og livet nydes i den kolde tid. 

Juletur til Berlin

Juleweekend i den tyske hovedstad. Nyd duften af kanel, glühwein og brændte mandler. Kom med vores stedkendte rejseleder, der viser dig Berlin og dens mange kendte steder.

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.