Hamborg Airbus

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  2 dag

 • Destination

  Hamborg, Tyskland

 • Bestilling

   

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

 • Hele året rundt. Bookes gerne et halvt år forinden, for at kan få tid på Airbus.

Opsamling

 • kl. 07.30

  Holstebro

Program

 

To herlige dage i Hamborg hvor vi besøger Airbusfabrikkerne, Miniature Wunderland og får en rundvisning på ølbryggeriet Ricklinger Landbrauerei.

Hamborg er en aldeles fremragende og lidt undervurderet storby. Tysklands næststørste by emmer af elegance, leben og penge - og netop det sidste har gjort noget for byens udseende de seneste år.

Kursen er sat sydpå, og undervejs får vi morgenkaffe og rundstykker og lidt senere også en frokost-sandwich, inden vi når Finkenwerder i udkanten af Hamborg. Airbus Industrie startede i 1970 som et  europæisk projekt med det formål at fabrikere fly i skarp konkurrence med amerikanske flyproducenter som Boeing og McDonnell Douglas. Samarbejdet bestod af Frankrig, Tyskland og Spanien, og i 1979 kom også England med. Alle delene bliver produceret i diverse lande og bliver så fløjet eller sejlet til Finken-werder, hvor det hele bliver samlet. Det betyder, at der hver dag starter og lander mellem 10 og 15 fly til fabrikken, som er fordelt over flere bygninger på et areal svarende til 500 fodboldbaner og har 11.450 medarbejdere. Flyene bliver testet og afprøvet på fabrikkens egen landingsbane, inden de leveres til   køberne. Vi kommer rundt i et par timer med engelsktalende guider. Den samlede tur er på cirka tre   kilometer, hvor man går lidt på trapper. Efter dette spændende møde kører vi ind til hotellet, hvor vi   indkvarteres for natten.  Hotel Alte Wache ligger centralt og dejligt. Vi spiser vores aftensmad på hotellet. Med hotellets gode beliggenhed er der rig mulighed for at få en aftentur og nyde den smukke by.

Efter et dejligt morgenbord skal vi besøge Miniature Wunderland. En modeljernbaneudstilling fordelt på et 1.499 m2 stort anlæg, og dermed verdens største. Mere end 263.000 figurer er smukt sat i scene, biler og skibe bevæger sig gennem landskaberne og fly starter i lufthavnen meget præcist. Et forrygende misture kosmos, som ikke findes andre steder i verden.

Derefter kører vi mod ølbryggeriet Ricklinger Landbrauerei, hvor vi først får en rundvisning inden vi får serveret en sen frokostplatte. På turen hjem mod Danmark gøres et stop ved grænsen, hvor det er      muligt at få handlet lidt med hjem og købe lidt let aftensmad, hvis sulten skulle have meldt sig.

Forventet hjemkomst ca. kl. 20.30-21.30

Turen er ikke for gangbesværede.

 


Inklusiv

✓ Kørsel i 4 stjernet bus
✓ Smurt rundstykke med kaffe
✓ Frokostsandwich
✓ Rundvisning på Airbus, englsk
✓ Indkvartering med halvpension
✓ Miniature Wunderland
✓ Rundvisning på ølbryggeri og frokostplatte
✓ Erfarende dansk rejseleder
✓ Bidrag til rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.