Locked

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Herning/Holstebro/Århus, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Kl. 16.00 (eksempel)

Program

Opsamling

Efter ønske

 

60 minutter hvor spændingsniveauet er højt. Det er hvad du kan forvente ved et besøg hos LOCKED i enten Holstebro, Herning eller Århus.

Du og dine kollegaer bliver låst inde i et af deres Escape Room. Samarbejde og kommunikation er dagens nøgleord. Jeres opgave består i at finde ledetråde, løse gåder og derved åbne låse til en skuffe, skab eller lignende i rummet, som så vil lede jer videre i det nervepirrende spil. En oplevelse der er fyldt med spænding, overraskelser og samarbejde i indlevelsesrige rammer. En fed oplevelse der bringer kollegaerne sammen.

Hvert rum kan maksimalt have 6 personer inde. I Herning  kan der håndteres 60 personer på en gang og i Århus 50 personer.

Det er også muligt at få en firmapakke, der kombinere Escape Room aktivitet med introduktion af personprofiler. Her får kollegaerne en god fælles oplevelse samt nogle konkrete værktøjer, som kan bruges på arbejdspladsen til hverdagen. Der bliver taget udgangspunkt i DiSC og Insights Discovery personprofiler. En medarbejder fra LOCKED giver gæsterne en forståelse for hvorfor mennesker agerer forskelligt i en given situation. Kendskab til personprofiler kan være særdeles givende i hverdagen, da det skaber en fælles forståelse og dermed også en mulighed for at imødekomme forskelligheder på arbejdspladsen. Oplægget vil have en varighed af ca. 50 min.    bestående af ca. 25 minutters teori og ca. 25 minutters gruppearbejde.

Kombiner personaleturen med noget lækkert til ganen. Hos Skave Turistfart kan vi arrangere drikkevarer, sandwich og booker gerne plads til jer på en god restaurant, så I kan få talt den gode oplevelse igennem.

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.