København

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  København, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Hele året rundt

Program

Opsamling

Ca. kl. 10.00

Denne tur til København kombinerer det klassiske med nogle anderledes oplevelser.

På turen mod Sjælland gøres et par pauser, hvor der nydes rundstykker og sandwich. 

Ved ankomst til København tjekkes der ind på hotellet. Hotel Wakeup Bernstorffsgade er centralt placeret lige ud til kanalen, og i gå afstand til Tivoli. Tag en tur ned igennem Strøget, oplev København fra vandet side med en kanalrundfart, se vagtskiftet på Amalienborg eller nyd hovedstadens summende på en af Nyhavns cafeer. Tiden er jeres egen.

 Om aftenen arrangeres en guidet tur, med et helt bestemt tema. Alle storbyer har en skyggeside, men de færreste kender historierne der ligger til grund for dette. Temaer som ”Blod, bødler og bordeller” og ”Byen på vrangen”, er eksempler på hvad der venter jer denne aften.

 Få den bedste start fra morgenen, med et godt måltid fra hotellets restaurant, der er placeret på hotellets 10. etage, hvorfra en uovertruffen udsigt over København kan nydes.

Vi sætter derefter bagagen ind i hotellets aflåste rum. Formiddagen vil være fri, til at kunne ligge en fælles oplevelse ind, eller igen have tid på egen hånd. Efter frokosttid køres der fra hovedstaden.

 På vej hjem, lægges turen forbi det spektakulære Skovtårn. Først er der en flot tur igennem bøgeskoven, inden I når til foden af tårnet. Med sin højde på 45 meter, står tårnet flot over trækronerne, med en 360 grader synsvinkel rundt i det sjællandske landskab. Turen er samlet 3,2 km.

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.