• Jul

   

   

Juletur til Krusmølle

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Krusmølle, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Program

Opsamling

Jul i Flensborgs gamle bydel samt på Krusmølle

Vi skruer op for julehyggen på denne en dags tur til grænsen. Efter endt opsamling kører bussen sydpå mod Flensborg. Undervejs holder vi en pause, hvor vi nyder et smurt rundstykke og en kop kaffe. 

I Flensborg møder vi duften af brændte mandler og lækker punch lokker. Talrige besøgende lokkes til den festligt udsmykkede gamle bydel i Flensborg med de mange romantiske købmandsgårde. Midt i den historiske kulisse i den charmerende havneby ved Østersøen tilbyder julemarkedet i Flensborg en helt speciel adventstradition med skandinavisk atmosfære. Ud fra baggårdene og de hyggelige stræder toner den levende julemusik. Smukt kunsthåndværk og appetitvækkende dufte fra de kulinariske specialiteter i de små hyggelige juleboder fuldender billedet. Der bliver et par timer på egen hånd til at opleve det hyggelige julemarked. 

Der køres efterfølgende til grænsekiosken Poetzsch, hvor der kort stoppes for at få gjort sin julehandel.

Over middag køres mod Krusmølle, hvor vi skal besøge den gamle vandmølle. Den smukke gamle vandmølle blev grundlagt i 1500-tallet af Hans den Ældre. I 1986 overtog det kreative par Niana og Hernrik loff, der har formået at danne et fantastisk sted for alle. I juletiden bliver laden og staldene omdannet til 2000 kvm. stor julestue med alt til juletræ og hus samt et lysstøberi. Normalt finder mere end 30.000 gæster vej dertil hvert år, for at opleve den specielle stemning med nisser, engle og glaskugler. Ved ankomsten til Krusmølle får vi serveret en juleplatte i Fru Loff´s Cafe, inden der vil være tid til at gå rundt og opleve alle de flotte juleting. Inden afgang kl. 17.30 serveres en kop kaffe ved bussen.

Sidst på eftermiddagen kører vi hjemad og forventes at være tilbage ved 19.30-20.30 tiden efter en hyggelig dag.


Inklusiv

✓ Kørsel i 4 stjernet bus

✓ Smurt rundstykke med kaffe

✓ Besøg i Flensborg

✓ Besøg ved grænsekiosken

✓ Entré Krusmølle Vandmølle

✓ Juleplatte på Fru Loff´s Cafe

✓ Bidrag til Rejsegarantifonden samt alle lov-pligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.