Studietur Berlin

Studietur til Berlin

En klassiker og et sikkert hit blandt studieture. Berlin åbner dørene for et hav af muligheder, specielt indenfor historie. Oplev Brandenburger Tor, Check Point Charlie, Hohenschönhausen og meget mere.

Tysklands hovedstad er med sin lange historie, det oplagte valg som destination for en rigtig god studietur. I Berlin vil I både opleve den dystre historie og de mange aftryk denne har sat på byen, men I vil også opleve en by, der i den grad har formået at forny sig selv, så den i dag opleves som en pulserende storby. Lad studieturen gå til historiske Berlin og lad os hjælpe jer med at skræddersy jeres program ud fra jeres ønsker, behov og budget.

Vi har længere nede på siden opsat et eksempel på program.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.  

Overnatning på studieturen til Berlin

Stuttgarter Eck inkl. morgenmad

Kaiser-Friedrich-Straße 54A, 10627 Berlin, Tyskland
Overnat på Stuttgarder Eck med sin centrale beliggenhed i West Berlin Charlottenburg. På det familiedrevne hotel kan du nyde Berlins smukkeste sider til en lille pris. Du kan se frem til et autentisk hotel i typisk Old Berlin -stil. Hotellet ligger kun to s-bahn-stationer væk fra stationen "Zoologischer Garten" og seks fra centralstationen. Kurfürstendamm ligger kun få minutters gang væk og tilbyder et varieret udvalg af forskellige butikker, caféer og underholdningsmuligheder samt tyske og internationale restauranter.

Generator Prenzlauer Berg inkl. morgenmad

Storkower Str. 160, 10407 Berlin, Tyskland

Generator Prenzlauer Berg er et eftertragtet overnatningssted især for studiegrupper. Stedet er beliggende tæt på den smukke bypark Volkspark Friedrichshain. Tager I en kort tur med sporvognen, når I ud til nogle af byens populære områder som Alexanderplatz, tv-tårnet og Stasi-museet. Generator Prenzlauer Berg er derfor det perfekte udgangspunkt, når I skal udforske byen.

A&O Berlin Mitte inkl. morgenmad
Köpenicker Str. 127-129, Mitte, 10179 Berlin, Tyskland

A&O Berlin Mitte er et eftertragtet overnatningssted især for studiegrupper, stedet er et godt udgangspunkt, når I skal udforske byen. Her når I hurtigt ud til nogle af byens vigtige seværdigheder såsom Check Point Charlie, Berliner Dom og The Wall Museum. A&O Berlin Mitte blev i 2018 gennemrenoveret og råder derfor over lyse værelser

 

Program til studieturen til Berlin

Hermed et forslag til studieturens program til Berlin.

Mandag: Afrejsedag – Turen går fra skolen mod Berlin.
Ankomst til Berlin – i
ndkvartering på vandrehjem.

Velankomne til Berlin skal I besøge et af byens helt store varemærker, TV-tårnet. Det 368 meter høje tårn er placeret på en af byens store pladser Alexanderplatz.

Tirsdag: I dag skal I for alvor stille bekendtskab med Berlin, derfor lægger I ud med en byrundtur. Her vil I gøre stop ved Checkpoint Charlie, den mest kendte af grænseovergangene mellem Øst- og Vestberlin, mens byen var delt 1945-1990. Herefter går turen videre til East Side Gallery, et bevarede stykke af Berlinmuren. Dagens aktiviteter afsluttes med et besøg Stasi-museet, der er indrettet i den tidligere østtyske efterretningstjeneste Stasis hovedkvarter.

Onsdag: Dagens aktiviteter starter med et besøg på Olympia stadion. Et stadion med plads til over 74.000 tilskuere, stedet blev bygget af nazisterne til sommerolympiaden 1936. Herefter går turen videre til et andet stort vartegn for byen, Kaiser Wilhelms Kirke, der blev ødelagt under anden verdenskrig. Efter krigen valgte man at beholde ruinen af den gamle bygning og opføre en ny kirke side ved siden af, stedet kaldes blandt lokale "pudderdåsen" og "læbestiften". Tid på egen hånd i området omkring Kaiser Wilhelms Kirke og Kurfürstendamm.

Torsdag: Brandenburger Tor er en smuk bevarede byport i Berlin, som fungerede som toldmur. I alt var Berlin fra 18. til midten af det 19. århundrede omkranset af i alt 18 byporte, hvor Brandenburger Tor er den eneste der forsat er bevaret. Ikke langt derfra besøger vi mindesmærket Denkmal opført for de Europas myrdede jøder under Holocaust. Vi afslutter dagen med at besøge Rigsdagen, en af de mest besøgte attraktion i Berlin. Her husere Tysklands parlament, derfor vil I opleve at der er utrolig stor opmærksomhed på sikkerheden.

Fredag: Hjemrejsedag - Dagen starter med morgenmad på vandrehjemmet. Herefter går turen hjemad. I kan med fordel gøre et stop ved grænsen.

 

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.