Tirpitz

 • Pris pr. person

  Medlemspris: kr. 765,00

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Blåvand, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 96 26 37 56 
  eller på hjemmesiden

afgange

 • 21. september 2020

Opsamling

 • kl. 06.00

  Skave Turistfart

 • kl. 07.00

  Silkeborg

 • kl. 07.40

  Ikast

 • kl. 07.50

  Hammerum

 • kl. 08.00

  Herning

Kom med på en betagende tidsrejse ved vestkysten. Vi oplever Tirpitz - en topattraktion i verdensklasse, spis egnsretter på landsbykroen og mærk naturen ved Filsø.

Program

Efter endt opsamling kører vi sydpå, får serveret rundstykke og kaffe undervejs inden ankomst til Tirpitz, det BIG-tegnede museum i Blåvand, som rummer arkitektur, oplevelser og fortællinger i verdensklasse.

Skjult under de karakteristiske vestjyske sandbanker ligger det splinternye museum, som er udtænkt, bygget og udført som en portal til den jyske vestkysts skatkiste af skjulte historier. Der er skabt en attraktion i verdensklasse midt i det fantastiske vestjyske kystlandskab, karakteriseret ved de hvide sandbanker med marehalm og klitheder dækket af lyng. ”Den skjulte vestkyst”, ”Livsfare- Miner” og ”Havets guld” er titlerne på museets tre permanente udstillinger. De vil hver især give os en altopslugende oplevelse, som både er spændende og meningsfuld. Vi starter besøget med en introduktion på en halv time fra en af Tirpitz’ medarbejderne. Her får vi en god indføring i, hvad vi kan opleve i udstillingerne inden, vi ser dem på egen hånd.

Ved frokosttid kører vi til Henne Stationskro, en hyggelig dansk landsbykro med en lang spændende historie, som tager sin begyndelse tilbage i 1903, hvor jernbanen kom til Henne. I flere generationer har kroen været kendt for gode danske egnsretter af høj kvalitet. Vi fortsætter ud mod Vestkysten til Filsø, imens der bliver fortalt gode historier fra vores dygtige rejseleder. Filsø har engang været Danmarks 2. største sø, men efter mennesket har sat sit præg på søen med vandmøller og indvendinger af landbrugsjorden svandt søen ind. I dag er området delvis genskab og udgør et søareal på 1.030 ha. Filsø består i dag af tre søer; Mellemsø, Søndersø og Fidde Sø. Vi holder her en kaffepause og nyder de smukke omgivelser. Forventet hjemkomst mellem kl. 18-19 efter en spændende og lærerig dag ved vestkysten.

Inklusiv

Inklusiv: Al kørsel, rundstykke og kaffe, entré og introduktions hos Tirpitz, frokost på Henne St. Kro, kaffe og småkage ved bussen, erfaren rejseleder fra Skave Turistfart, bidrag til Rejsegarantifonden samt alle øvrige lovpligtige skatter og afgifter.

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.