Mandø

 • Pris pr. person

  Pris: kr. 625,00

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Mandø, Danmark

 • Bestilling

   

  Tlf.: 97 46 80 55
  mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

afgange

 • 27. august 2020

Opsamling

 • kl. 05.45

  Skave Turistfart

 • kl. 06.15

  Holstebro banegård

 • kl. 07.00

  Skive Folkeblad

 • kl. 08.00

  Herning banegård

Sæt dig godt tilrettet i traktorbussen på Mandø og få en unik oplevelse ved Vadehavet. Nyd den unikke natur og ro der findes på øen, hvor den eneste vej der forbinder øen med fastland, bliver oversvømmet af tidevandet to gange i døgnet.

Program

Kursen er sat mod den lille ø i Vadehavet ud for Ribe, mellem Fanø og Rømø. Mandø har sin helt egen døgnrytme, som er præger de fastboendes liv. Selvom den nærmeste by, Vester Vedsted, ligger blot 11 kilometer væk, er der mentalt langt for øens venlige og stolte indbyggere. Her er det kun tidevandet der bestemmer, hvornår vi kan komme dertil og fra. Øen har et areal på 7,63 km² og godt 30 indbyggere. 

Bussen stopper i Vester Vedsted ved Vadehavscentret, ca. 10 km. syd for Ribe.  Der er mulighed for at se på Vadehavscentret, samt få et toiletbesøg, inden den lokale Mandø-bus bringer os over til den lille ø. Mandø-bussen er en traktor med efterfølgende lukket vogn. Der er afgang kl. 10.30.

Turen går gennem Danmarks største Nationalpark. Nationalpark Vadehavet er i alt mere end 30 små øer. Området besøges af mere end 12 millioner trækfugle, som hver forår og efterår bruger området som deres spisekammer.

Vel ankommet til øen, spiser vi frokost på Restaurant Vandehavet Mandø, hvor der serveres sommermenu bestående af fiskefilet med citron og remoulade, hamburgerryg med italiensk salat og hjemmelavede frikadeller og rødkål og brød og smør. Drikkevarer er for egen regning.

Efter frokost skal vi med traktor-bussen igen. Vi kommer ud til digerne, hvor den lokale guide fortæller om Vadehavet, stormfloder, tidevandet og livet på øen.

Efter turen har vi lidt tid på egen hånd til at se nærmere på stormflodssøjlen eller et toiletbesøg, inden vi kl. 14.30 skal tilbage til vor egen bus på fastlandet.

Når vi kommer til bussen påbegyndes vor hjemtur. Vi tager en kop kaffe ved bussen på hjemturen og kan forvente hjemkomst ca. kl. 17.30-19.00 efter en spændende dag i den danske natur.

 

Ret til ændringer forbeholdes.


Inklusiv

✓ Kørsel i 4 stjernet bus
✓ Smurt rundstykke med kaffe
✓ Kørsel i Mandøbussen
✓ Ø-rundtur med lokalguide
✓ Frokost på Mandø
✓ Eftermiddagskaffe ved bussen
✓ Bidrag til Rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.