Mandø

 • Pris pr. person

  Medlemspris: kr. 695,00

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Mandø, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 96 26 37 56 
  eller på hjemmesiden

afgange

 • 02. juli 2020

Opsamling

 • kl. 07.00

  Silkeborg

 • kl. 07.35

  Ikast

 • kl. 07.50

  Hammerum

 • kl. 08.00

  Herning

Sæt dig godt tilrettet i traktorbussen på Mandø og få en unik oplevelse ved Vadehavet. Nyd den unikke natur og ro der findes på øen, hvor den eneste vej der forbinder øen med fastland, bliver oversvømmet af tidevandet to gange i døgnet.

Program

Efter opsamling kører vi sydpå mod Mandø, den lille ø i Vadehavet ud for Ribe, mellem Fanø og Rømø, hvor kun tidevandet bestemmer, hvornår vi kan komme til og fra øen. Mandø er en 7,63 km² og har ca. 40 indbyggere. Undervejs serveres rundstykke med morgenkaffen. Bussen stopper i Vester Vedsted ved Vadehavscentret, ca. 10 km. syd for Ribe. Først kan vi lige se på Vadehavscentret, samt evt. sidste toiletbesøg, inden vi skal over i den lokale Mandø-bus, som er en traktor med efterfølgende lukket vogn til passagererne. Der er afgang kl. 11.00 Turen går gennem Danmarks største Nationalpark. Nationalpark Vadehavet er i alt mere end 30 små øer, og området besøges hvert år af mere end 10 millioner trækfugle.

Vel ankommet til øen, spiser vi frokost hos Restaurant Vadehavet Mandø, hvor vi får serveret sommermenuen bestående af fiskefilet med citron og remoulade, hamburgerryg med italiensk salat og hjemmelavede frikadeller og rødkål og brød og smør. Drikkevarer er for egen regning. Efter frokost skal vi med traktor-bussen igen, hvor vi bl.a. kommer ud til digerne, hvor den lokale guide fortæller om Vadehavet, stormfloder, tidevandet og livet på øen. Efter turen har vi lidt tid på egen hånd til at se nærmere på stormflodssøjlen eller et toiletbesøg, inden vi kl. 15.00 skal tilbage til vores egen bus på fastlandet. Når vi kommer til bussen, påbegyndes vores hjemtur, vi tager en kop kaffe ved bussen inden hjemturen og kan forvente hjemkomst ca. kl. 18.00-19.00 efter en spændende dag i dansk natur.

Inklusiv

Inkl. al kørsel, erfaren rejseleder fra Skave Turistfart, rundstykke og kaffe, kørsel til og fra Mandø med Mandø-bussen, ø-tur med lokal guide samt frokost, eftermiddagskaffe ved bussen, bidrag til Rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.