Fanø

 • Pris pr. person

  Medlemspris: kr. 760,00

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Fanø, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 96 26 37 56 
  eller på hjemmesiden

afgange

 • 01. september 2020

Opsamling

 • kl. 07.15

  Silkeborg

 • kl. 07.50

  Ikast

 • kl. 08.00

  Hammerum

 • kl. 08.15

  Herning

Velkommen til Fanø. En ø med Vesterhav, brede sandstrande og store naturoplevelser. Her er der rav, drager, sæler, østers, kultur og natur. Vi oplever øen med lokalguide, som tager os hele øen rundt, hvor vi også oplever den verdenskendte dragefestival.

Program

Efter endt opsamling kører vi sydpå mod Esbjerg, hvor vi skal over med færgen. Vi gør et stop inden for at nyde et smurt rundstykke og en kop kaffe. Overfarten varer blot 12 minutter, men mere kræves der ikke for at få indtryk af, at Fanø er et helt specielt sted. Fanø er en 56 kvadratkilometer stor, langstrakt sandø i Vadehavet, og har igennem historien været præget af søfart, men domineres i dag hovedsagelig af turisme. Lokalbefolkningen ernærer sig almindeligvis ved turisterhvervet eller tager færgen til Esbjerg for at arbejde. Turistattraktionerne er især stranden og naturen, med udflugter til Vadehavet som noget ganske særligt.

Vel ankommet til Fanø mødes vi med vores lokalguide, som tager os på en times byvandring i Nordby, inden vi samlet går til restaurant Ambassaden, hvor vi skal nyde en dejlig to-rettes middag efter kokkens valg. Herefter drager vi ud på en ørundtur med bussen fra Nordby til Sønderho. Vi hører om Fanøs storhedstid som søfartsø, den særlige byggestil og kultur, som lever i bedste velgående, vi får historien om Vadehavet og hvorfor det er så enestående et naturområde, at UNESCO har sat det på verdensarvslisten.

På denne dag er luften over Fanø fyldt med masser af drager. Der afholdes Verdens største dragefestival, hvor 5000 drageflyvere mødes og skaber en fest i 14 dage. Traditionen startede tilbage i 1985, hvor Wolfgang Schimmelpfenning fra Hamborg drog med nogle venner for at flyve med drager. Sidst på eftermiddagen forlader vi Fanø, meget klogere på øen og dens charmerende historie og beriges af en fantastisk naturoplevelse.

Tidlig aften kl. 18.00 – 19.00 er vi tilbage i vores hjembyer efter en oplevelsesrig dag ved vandehavet.

Inklusiv

Inklusiv: Al kørsel, rundstykke og kaffe på udturen, lokalguide på Fanø, frokost Restaurant Ambassaden, erfaren rejseleder fra Skave Turistfart under hele turen, bidrag til Rejsegarantifonden samt alle øvrige lovpligtige skatter og afgifter.

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.