Livø

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Livø, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

 • Alle ugens dage
  - forår, sommer og efterår

Opsamling

Øen der byder på nærvær, østemning og flotte omgivelser. Kom med på denne én dags tur og mærk livet på en af Danmarks smukke øer, Livø.

 

Program

Efter endt opsamling kører bussen nordpå. Vi holder en pause på vej mod Livø, hvor der nydes et smurt rundstykke og en kop kaffe. Færgen venter os i Rønbjerg, hvor vi efter 20 min. sejlads ankommer til den bilfrie ø. En smuk perle i Limfjorden.

Livø byder på nærvær, østemning og flotte omgivelser. Øen er så lille, at selv cykler er        overflødige. Oplev stort set al Danmarks smukke natur på denne ø. Fra flade strandenge, urskov og stejle skrænter. Dådyr har været på øen siden middelalderen.

Vi mødes med den lokale guide, som bringer os rundt på øen til fods i 1,5—2 timer. Ca. 2,5 km hvor turen bliver krydret med fortællinger om øens historie, De Kellerske Anstalter, det      økonomiske landbrug, naturen og det vedvarende energi projekt. Ved Avlsgården ligger en udstillingsbygning, der giver en fortælling om øen.

Fyldt med gode fortællinger og frisk fjordluft sætter vi os til bords hos øens Kjøgemester og Oldfrue og nyder en god frokost. Der vil efter frokost være lidt tid på egen hånd til at se sig omkring på den smukke ø, inden vi tager færgen over til fastland. Her venter en kop kaffe og lidt sødt ved bussen, inden vi kører hjemad efter en dejlig dag.

Forventet hjemkomst mellem kl. 16.30—17.30.

Turen er ikke for gangbesværede.

 


Inklusiv

✓ Kørsel i 4 stjernet bus

✓ Smurt rundstykke med kaffe

✓ Færgesejllads til Livø (tur/retur)

✓ Lokal guide i 1,5-2 timer på Livø

✓ Frokost på Livø

✓ Kaffe og sødt til eftermiddag

✓ Erfarende dansk rejseleder

✓ Bidrag til rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.