Fanø

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Fanø, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

 • Forår, sommer og efterår

  - alle dage (dog ikke mandag)

   Dragefestival opleves i juni

Opsamling

Program:
Kom med til den naturskønne ø, Fanø. Allerede på den korte færgetur mærkes Fanøs særlige stemning af afslappethed, her er der plads til ro og afslapning. Vi oplever øen med lokalguide, som tager os hele øen rundt. Vi får i sandhed at opleve, hvorfor Fanø er optaget på UNESCO´s Verdensarvsliste.

Efter endt opsamling kører vi sydpå mod Esbjerg, hvor færgen venter os. Vi gør et stop undervejs og serverer rundstykke og kaffe. Det er en overfart på blot 12 minutter, men mere kræves der ikke for at få indtryk af, at Fanø er et helt specielt sted. Fanø er en 56 kvadratkilometer stor, langstrakt sandø i Vadehavet, og har igennem historien været præget af søfart, men domineres i dag hovedsagelig af turisme. Lokalbefolkningen ernærer sig almindeligvis ved turisterhvervet eller tager færgen til Esbjerg for at arbejde dér. Turistattraktionerne er især stranden og naturen, med udflugter til Vadehavet som noget ganske særligt.

Vel ankommet til Fanø mødes vi med vores lokalguide, som tager os først på en kort byvandring i Nordby inden vi samlet går til restaurant Ambassaden, hvor vi skal nyde en dejlig to-rettes middag. Herefter ud på en ørundtur med bussen, fra Nordby til Sønderho.

Vi hører om Fanøs storhedstid som søfartsø, den særlige byggestil og kultur, som lever i bedste velgående, vi får historien om Vadehavet og hvorfor det er så enestående et naturområde, at UNESCO har sat det på verdensarvslisten.

Sidst på eftermiddagen forlader vi Fanø, meget klogere på øen og dens charmerende historie og beriget af en fantastisk naturoplevelse.

Tidlig aften kl. 18.00 – 19.00 er vi tilbage i vores hjembyer efter en oplevelsesrig dag ved Vadehavet.


Inklusiv

✓ Kørsel i 4 stjernet bus

✓ Smurt rundstykke med kaffe

✓ Færgeoverfart Fanøtur/retur

✓ Frokost 

✓ Guidettur på Fanø

✓ Bidrag til Rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.