Rhinen i flammer

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  5 dage

 • Destination

  Rüdesheim, Tyskland

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Kan køres året rundt

Program

Opsamling

Ca. kl. 06.00

Rüdesheim oser af stemning og hyggelig atmosfære og er ideel for en vellykket ferie. Aftenlivet i Rüdesheim er et kapitel for sig, med musik og dans, i Tysklands nok mest berømte gade, Drosselgasse, hver aften. Vi oplever Rhinens romantiske panoramaer, de små idylliskes landsbyer, frodige vinmarker og naturligvis også en sejltur på Mosel. Under ”Rhinen i flammer” oplever vi nærmest at verden står i flammer, når bjergsiderne oplyses af det fantastiske fyrværkeri.

Efter endt opsamling kører vi med indlagte pauser sydpå, og først på aftenen ankommer vi til det centrale hotel Altdeutsche Weinstube i Rüdesheim. Her venter de os med udsøgt mad og komfortable værelser med kun 250 meter til den berømte gade Drosselgade. Rüdesheim er nok den mest kendte by ved Rhinen med ca. 10.000 indbyggere, kendt for Drosselgade, floden, de mange forretninger og restauranter, vinen og cognacfabrikken Asbach-Uralt.

Efter morgenmad starter vi dagen med Winzerexpressen, som kører os på tværs af gader, stræder og vinmarker i Rüdesheim. En rigtig god introduktion til byen. Vi bliver sat af toget midt i centrum, hvorfra rejselederen tager os med rundt i Rüdesheim, hvor vi skal se byens forskellige seværdigheder. Vi skal blandt andet se markedspladsen med kirken, gå en tur langs Rhinen, den gamle borg Brömserburg fra det 9. århundrede, hvor der i dag er vinmuseum og Brömserhof fra det 15. århundrede, hvor Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet befinder sig samt byens svævebane. Og selvfølgelig går vi også en tur gennem byens berømte 144 meter lange Drosselgasse med de mange restauranter, hvor der er musik og dans næsten hele døgnet. Der bliver tid til at opleve byen på egen hånd, inden vi om eftermiddagen kører med bussen op gennem vinmarkerne til Skt. Hildegards Kloster. På klostret bor der omkring 60 Benediktiner nonner, der arbejder med mange forskellige ting, såsom vindyrkning, vinfremstilling, likørfremstilling med mere. Vi ser den smukke klosterkirke og får lejlighed til at besøge deres butik, hvor der kan smages på vine og likører, men også et stort udvalg af andre varer.  Vi fortsætter med bussen op til Germania monumentet "Niederwald Denkmal" et af Tysklands største monumenter, der symboliserer Tyskland samling i 1871. Her er også en pragtfuld udsigt ned over vinmarkerne og byerne Rüdesheim og Bingen på den anden side af Rhinen.

Efter morgenmaden skal vi på sejltur på Rhinen. Vi sejler til Sct. Goarshausen. Undervejs passerer vi mange velbevarede gamle byer, nogle med delvis bevarede bymure og forsvarstårne, vinmarker og ikke mindst de mange borge på klipperne. Fra Sct. Goarshausen kører vi op til den 130 meter høje Loreleyklippe, der ligger, hvor Rhinen er smallest med 112 meter i bredden og 30 meter dyb. Det var, ifølge sagnet, her, den lyshårede kvinde Loreley sad og kæmmede sit hår og sang og sendte mange skibe til bunds. Frokost på egen hånd i Rüdesheim. Efter aftensmåltidet på hotellet samles vi for at opleve "Rhinen i Flammer". Vi går hen til det gamle vinslot, hvorfra vi har den bedste udsigt til de illuminerede udflugtsbåde og bjergsiderne, som oplyses af det fantastiske fyrværkeri.

Vi skal opleve Mosel floden. Vi tager på heldagstur med bussen. Vi sejler først over Rhinen med færgen til Bingen herefter videre til Cochem, hvor vi går rundt i den smukke gamle bindingsværks by. Rejselederen har arrangeret vores frokostpause på Weinstube Weiskopf, med tilhørende vinsmagning. Der er mulighed for at købe Moselvine, idet Weiskopf selv producerer hvidvine. Vi kører videre langs floden til Koblenz. Her holder vi en kort pause ved Deutsches Eck. Der er her Mosel munder ud i Rhinen. Vi er tilbage i Rüdesheim sidst på eftermiddagen.

Efter morgenmaden  tager vi afsked med Rüdesheim og kører nordpå. Der gøres stop ved den dansk-tyske grænse. Forventet hjemkomst først på aftenen.

 

INKLUSIV

✓ Kørsel i 4 stjernet bus

✓ Smurt rundstykke med kaffe

✓ Overnatning på Alltdeutsche Weinstube inkl. halvpension

✓ Erfaren dansk rejseleder fra Skave Turistfart

✓ Program med udflugter

✓ Togtur ved Kap Arcona

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.