Mariager

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Mariager, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Program

Opsamling

Et besøg i ”Rosernes by”, Mariager, byder på guidet tur i de gamle gader, besøg på saltcentret og en sejltur med hjuldamperen Svanen  - på måske Danmarks smukkeste fjord.

Efter endt opsamling kører vi mod Hobro, vikingernes hjemstavn. Undervejs serveres rundstykke og kaffe. Vi kører til havnen, hvor der er lidt tid til at nyde opgivelserne inden en sejltur med Svanen på Mariager Fjord. Det bliver en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur og kulturhistoriske oplevelser. Ruten går gennem et af de smukkeste stykker af Danmark. Ombord på hjuldamperen får vi serveret frokost bestående af frikadeller med kold kartoffelsalat.

Vel i land ved Mariager mødes vi med de to lokale guider, som tager os rundt i Mariager i en times tid på gå fod. Ud over den idylliske bymidte med bindingsværksbygninger, de brostenbelagte     gader og et væld af roser, har Mariager også en lang og interessant historie som Danmarks mindste købstad. Vi kommer bland andet forbi Mariager Kirke, som blev indviet i 1446 og er den sidst tilkomne klosterorden i Danmark.

På Mariager Saltcenter træder vi ind i en verden af salt. Her kan I udforske saltets magi og spændende historie og opleve en verden, som de færreste kender til eller har hørt om. Når I går på opdagelse i denne verden af salt, vil I opleve en attraktion med interessante fakta og sjove aktiviteter. Gå en tur i ”saltminen”, oplev biografen, se udstillingen inden appetitten er vækket til en kop kaffe og kage i café Saltbøssen, hvor udsigten nydes udover fjorden.

Herefter ombord på bussen og vi kører hjemad med forventet hjemkomst omkring kl. 19.00 efter en spændende og oplevelsesrig dag.

 

INKLUSIV

✓ Buskørsel i 4-stjernet bus

✓ Morgenkaffe og smurt rundstykke

✓ Sejltur med Svanen, inkl. frokost

✓ Rundvisning Mariager

✓ Entré til Saltcenter

✓ Eftermiddagskaffe og kage på cafe Saltbøssen

✓ Erfarende rejseleder fra Skave Turistfart

✓  Bidrag til rejsegarantifonden samt alle lov-pligtige skatter og afgifter.

 

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.