Jul i København

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  København, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

December

Program

Opsamling

Ca. kl. 09.00

København har alt, og på denne juleture til København har du mulighed for at vælge lige nøjagtigt det, du gerne vil bruge tiden på. Centrum af København er byens ældste kvarter med boulevarder, små og smalle stræder og et enormt udvalg af butikker for enhver pengepung. Hovedåren i centrum er Strøget, der løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv og Nyhavn. Men glem ikke de mange sidegader, der absolut også er et besøg værd.

Mange har gjort det til en tradition at tage forbi det julepyntede Tivoli i forbindelse med julen. I Tivoli kan man f.eks. møde julemanden, se de mange hyggelige juleboder, prøve forlystelserne eller måske spise på en af de mange hyggelige restauranter. Alene det at se Tivolis julelys er en oplevelse i sig selv.

Vi ankommer om eftermiddagen til vores 4-stjernet hotel, Hotel Copenhagen Island, ved kajkanten i Københavns havn med den skønne udsigt over havnen og over byens tage og tårne. Blot 5 minutters gang fra Islands Brygge, Fisketorvet og Kødbyen, med en fantastisk stemning i de gamle slagtehaller og butikker, og nu et populært samlingspunkt for både lokale beboere og gæster i København. Vi indkvarteres på det topmoderne hotel med gratis Wi-Fi, aircondition, TV, hårtørrer mm. på alle værelser. Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Efter morgenmad forlader vi vores hotel og kører til Operaen. Vi imponeres allerede i foyeren, der med sit overvældende lysindfald, Olafur Eliassons verdenskendte lysskulpturer og unikke udsigt over Københavns Havn og Frederiksstaden, omfavner den blanke ahornskal omkring Store Scene. Se Per Kirkebys og Per Arnoldis udsmykninger og hør den usædvanlige historie om bygningens tilblivelse. I salens dunkle atmosfære er det forgyldte loft og glødende træværk i centrum. Kom med bag scenen hvor flytbare scenefelter gør det muligt at flytte gigantiske og komplekse scenografier i en håndevending og højteknologisk løsninger muliggør teatermagi og illusioner som ikke kan opnås andre steder i landet. Oplev kontrasten mellem Store Scene og Takkelloftet hvor fleksibilitet er nøgleordet og lader scene og sal flyde sammen. Se også Takkelloftets stringente foyer hvor Tal Rs moderne abstraktion har hovedrollen.

Efter et spændende besøg er der atter tid på egen hånd til at snuse rundt i Københavns gader. Få gjort de sidste juleindkøb og nyd en frokost på egen hånd på en af de hyggelige cafeer.

Sidst på eftermiddag kører bussen mod vest og vi forventer at være hjemme omkring kl. 21.00 –22.00.

 

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.