Ærø 3 dage

 • Pris pr. person

  Henvend dig til Skave Turistfart

 • Varighed

  3 dage

 • Destination

  Ærø, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 97 46 80 55
  eller på hjemmesiden

afgange

Kan køres året rundt

Opsamling

Ca. kl. 07.30

Program

 

Oplev Ærø — perlen i Det Sydfynske Øhav, med den helt specielle stemning skabt af øens historie, skønne natur, de gamle hyggelige byer og gæstfrie beboere.

Efter endt opsamling kører vi mod Fyn, undervejs serveres kaffe og rundstykker. Vi kører mod færgen, der fragter os over til hyggelige Ærø. Her forbereder vi os på en helt anderledes og stille livsrytme. Hvor stress ikke et fremherskende fænomen, her er ro i sjælen på øen med de ca. 6.000 fastboere.
Vi mødes med lokalguiden, som tager os med rundt til flere  smukke steder på øen, så vi nemmere kan finde rundt, når vi skal udforske øen under vores ophold.

Vi gør stop ved Skjoldnæs fyr på den nordlige del af øen, fyrtårnet er 22 meter højt og ligger 32 meter over havet, skulle det friste kan man gå til tops for en mindre skilling ellers kan man nyde den gode udsigt fra øens nordligste punkt. Herefter kører vi til Hertug Hans’ gamle jagtslot fra 1580, dette er øens eneste herregård, vi får de gode historier om slottet og hertugens liv. Herefter tager vi videre mod Bregninge, hvor vi besøger en af øen ældste kirker, Bregninge Kirke, som stadig har dekorationer og altertavle fra før reformationen.

Efter at have lært øen bedre at kende køres vi til vores overnatningssted, Ærø Hotel, blot 5 minutters gang fra det maritime Marstal centrum. Som gæst på Ærø Hotel føler vi os hurtigt tilpas i de afslappede rammer. En 2-retters menu til aftensmad nydes i hotellets restaurant.

Anden dagen starter vi med den gode morgenmadsbuffet på hotellet. Herefter lidt tid på egen hånd inden vi skal videre med bussen. Sen formiddag tager vi bussen ud for at besøge Ærø bryggeri. Her får vi historien om det lille sted, som er lykkes med at eksportere velsmagende øl til hele landet. Efter fortællingen om stedet, serverer bryggeriet vores frokost.

Vi kører videre til Ærøskøbing , hvor vi skal på gåtur med en af byens vægtere, vi får fortællingen om byen og folkene der gennem tiden har været bosat her—Alt ledsaget af de traditionelle gamle vægteres timesange. Herefter kan byen nydes på egen hånd, man kan med fordel besøge byens små butikker og caféer eller blot gå en tur i byens smalle gader, der er så idylliske at de kunne være afbilledet på smukke postkort. Efter en god dag vender vi tilbage mod hotellet, hvor vi igen skal nyde vores aftensmad i hotellets restauranten.

På tredje dagen nyder vi morgenmaden på hotellet inden vi skal takke for denne gang og vende bussen hjemover.

INKLUSIV

✓ Kørsel i 4 stjernet bus

✓ Smurt rundstykke med kaffe

✓ Frokost sandwich første dag

✓ Overnatning på Ærø Hotel med morgenmad

✓ Aftensmad på hotellet begge dage

✓ Guidet tur på øen

✓ Rundvisning på Ærø Bryggeri

✓ Vægtergang i Ærøskøbing

✓ Bidrag til Rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

 

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.