Dahl på Hack

 • Pris pr. person

  Abonnomentpris: kr. 675

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Århus, Danmark

 • Bestilling

  Tlf.: 96 26 37 56 
  eller på hjemmesiden

afgange

 • 21. oktober 2020

Opsamling

 • kl. 07.30

  Skave Turistfart

 • kl. 08.30

  Herning

 • kl. 08.40

  Hammerum

 • kl. 08.50

  Ikast

 • kl. 09.30

  Silkeborg

Oplev Søren Dahl fra Café Hack, en af landets mest populære radiostemmer. Hver uge inviterer Søren Dahl kendte, aktuelle og spændende gæster ind på den traditionsrige Café Hack. Altid velforberedt og med ægte interesse i mennesket formår han at få det bedste frem i dem, han taler med. Snakken kommer vidt omkring, og krydres med den allerbedste musik.

 

Program

Søren Krogsgaard Dahl er en dansk radiovært, musiker, komiker, foredragsholder, forfatter og bror til Mogens Dahl. Altid velforberedt og med ægte interesse i mennesket, formår han, som få, at lokke hemmeligheder ud og få det bedste frem i den, han taler med.

Vi starter dagen med en rundvisning på Århus Teater. Vi deles op i to hold, hvor rundviserne går i teatrets kroge. Der kommer fortællinger om husets historie, om arkitekturen og udsmykningen. Turen går rundt i hele huset, til de forskellige scener, værksteder og rekvisitkælderen.

En lækker måltidssalt med brød, confiteret kylling, kål, kerner og vinaigrette venter efter rundturen på Cafe Hack. Caféen er blev landskendt gennem Radioprogrammet Café Hack. Radioprogrammet er det næstmest lyttede radioprogram i Danmark og blev lukket pludseligt i 2017. I over 14 år havde Café Hack sat rammerne for den ugentlige radiooptagelse. I dag er der indgået et nyt samarbejde med YouSee om det nye program, kaldet Dahl på Hack. Det er de ca. 1 million faste lyttere meget glade for.

Søren Dahl er den permanente og den naturlige vært på det populære program. Søren Dahl, født 1958, er uddannet musikpædagog og har videreuddannet sig i musical- og filmkomposition i London. Dahl har både skrevet musik til teaterstykker, TV- serier og spillefilm. Turneret med store danske shows, som fx Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard samt Viggo Sommer, og der er kommet, indtil videre, otte børnebøger og tre julekalendere fra Dahls hånd, ud over balletmusik, samtalebøger mm. Det er uden tvivl en mangesidet og vidtfavnende karakter vi får at opleve.

Hovedingredienserne er stadig den gode samtale og god tid, med spændende gæster og en bred musik-playliste. Publikum er en vigtig del af optagelsernes tilblivelse. Den ramme som publikum er med til at sætte, giver en ægthed i udsendelserne som er uundværlig. Ved radiooptagelserne serveres velkomst-bobler. Kaffe, the og isvand serveres under optagelserne med eftermiddagslækkerier i form af hjemme-lavede søde snacks, kage eller petit four. Dagens gæster er endnu ikke afsløret, følg evt. med på http://dahlpaahack.nu/.

Efter dagens optagelse venter bussen på os, og vi kører mod hjembyerne. Vi kan forvente at være retur i hjembyerne ca. kl. 16.00-17.00 efter en underholdende dag i Århus.

 


Inklusiv

✓ Kørsel i 4 stjernet bus
✓ Rundvisning på Århus Teater
✓ Frokost på Café Hack
✓ Café Hack radiooptagelser med velkomstbobler, kaffe og sødt
✓ Bidrag til rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.