Jul i Aalborg

 • Pris pr. person

  Medlemspris: kr. 645,00

 • Varighed

  1 dag

 • Destination

  Aalborg, Danmark

 • Bestilling

  Læserklubben Midtjyllands Avis

  Tlf. 87 22 84 69 eller 96 26 37 56

afgange

 • 10. december 2020

Opsamling

 • kl. 09.00

  Skave

 • kl. 10.00

  Herning

 • kl. 10.10

  Hammerum

 • Kl. 10.20

  Ikast

 • Kl. 11.00

  Silkeborg

En af de faste traditioner for julen i Aalborg, er det traditionsrige julemarkedet på Gammeltorv. Her vil sanserne blive forkælet med gran, julelys og julestemning fra et væld af boder. Efter en rundtur i Aalborgs gader, sluttes der af med en stemningsfuld gåtur verden rundt i Aalborg Zoo. Her skal I opleve en gigantisk lysfest, hvor haven oplyses af 100.000 af lys.

Program

Rejseprogram

I månederne op til jul forvandles Nordjylland til et sandt nisselandskab af hyggelige julemarkeder, hvor der kræses med julemad, pynt, nisser, musik og ikke mindst masser af dejlige nordjyske juletraditioner. Varm hænderne på en kop varm gløgg på julemarkedet ved Gammeltorv i Aalborg.  Julemarkedet har udviklet sig til at være et af landets største og flotteste. Markedet på Gammeltorv er over årene vokset fra nogle få hytter til et kæmpe udbud af boder. Mød julemanden, drillenissen og musiknissen eller tage en tur i det gigantiske pariserhjul og den nostalgiske heste-karrusel. Kig forbi og udforsk en farverig palette af varer, der kun hører julen til, og produkter der ikke kun varmer i den kolde tid, men som også luner både øjet og sjælen.

Inden besøget på Gammeltorv får vi en guidet bustur gennem Aalborgs gader. Der køres over Limfjordsbroen, gennem Nørresundby til Lindholm Høje med et kik ind på højene. Tilbage til Aalborg og gennem Vestbyen med lystbådehavnen, forbi kunstmuseet KUNSTEN, og videre til  Mølleparken, et af Aalborgs højeste punkter, med flot udsigt til Limfjordsøen Egholm. Herefter den nye havnefront, med et kik på Aalborghus Slot, Utzon centret og Musikkens Hus. Turen slutter på Gammeltorv, hvor eftermiddagens nydes på egen hånd til julehygge og shopping.

Dagen sluttes af ved Aalborg Zoo, hvor julen fejres med en gigantisk lysfest. Haven oplyses af 100.000 af lys. Der er taget udgangspunkt i dyrenes karaktertræk, adfærd og geografiske afstamninger, når Aalborg Zoo byder på en magisk lysvandring gennem haven. Fra nordlys i    Grønland til farverig og festlig jul i Afrika er der mulighed for at opleve forskellige juletraditioner rundt omkring i verden, mens lysene skifter farve og udtryk fra sted til sted. Udover at haven bliver utrolig smuk og stemningsfuld at se på, så er der også gode muligheder for at blive klogere på dyrene, og hvordan man fejrer jul de steder i verden, hvor dyrene oprindeligt kommer fra.

Forventet hjemkomst kl. 21.00-22.00

 


Inklusiv

✓ Kørsel i 4 stjernet bus

✓ Lækker frokostsandwich

✓ Guidet bustur i Aalborg

✓ Tid på egen hånd på julemarkedet på Gammeltorv

✓ Entré til Aalborg Zoo

✓ Bidrag til rejsegarantifonden samt alle lov-pligtige skatter og afgifter

 

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
 • Adresse:
  Viborgvej 248, 7500 Holstebro

  Tlf:
  97 46 80 55

  E-mail:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.