RUNDREJSE TIL POLEN OG UKRAINE

Den 28. sep. - 5. okt. 2019 - Få ledige pladser

Den 12. okt.- 19. okt 2019

 

 

Unik rundrejse i Polen og Ukraine sammen med Poul Jensen, som tidligere har været landmand i Polen.

Rundrejsen byder på interessante besøg i den tidligere hovedstad Krakow, koncentrationslejeren Auschwich, lokale landmænd i Ukraine, virksomhedsbesøg ved Sika Footwear og meget mere..

 

 

 

Dag1 

Tidlig afgang fra Skave, der samles op i Viborg, Randers og 4-5 steder langs E-45.

Der serveres kaffe/rundstykker ved bussen kl. 9, samt vi holder kl. ca. 12.30 på et spisested i Tyskland (med i prisen)

Turen går øst om Hamborg og der køres gennem Berlin mod Wroclaw i Polen, ankomst kl. ca. 18

 

Dag 2

Efter morgenmad går tur til koncentrationslejren Auschwitz nær Krakow, ankomst kl. 12.

Kl. 16, efter besøget i Auschwitz, er vi hurtigt på vores hotel i Krakow nær centrum, så der er mulighed for en lille tur i Krakow efter aftensmad.

 

Dag 3

Efter morgenmad får vi en guidet rundtur i Krakow på 3,5 time. Efter middagspause, køres kl. 13 mod byen Jaroslaw nær den Ukrainske grænse hvor vi overnatter. Ankomst kl. ca. 16.

 

Dag 4 

Efter morgenmad, kører vi tidligt det lille stykke til den Ukrainske grænse, her må forventes nogen ventetid for at komme over, ligesom vi skal stille uret en time frem, da Ukraine er i anden tidszone. Fra Jaroslaw i Polen til Lviv i Ukraine, hvor vi har 2 overnatninger, er der kun 116 km.

Der vil blive en guidet rundtur i den nok flotteste by i Ukraine,-LVIV. Aftensmaden er på en Restaurant/bryggeri, nemlig PRAVDA BEER (sandhedens øl), Pravda Beer er verdenskendt for deres øl.

 

Dag 5

Efter morgenmad er der besøg på den ”Danske” virksomhed SIKA FOOTWEAR, der laver alt i træsko og sikkerhedssko, Lars Vestbjerg tager imod os på Sika Footwear. Lars Vestbjerg er ligeledes formand for Danish Business Association i Lviv, der er således over 65 Danske virksomheder i eller nær Lviv.

Senere på formiddagen besøges en dansk virksomhed mere, nemlig J&L consulting syd for Lviv. De er specialister i reparation af alle slags haner, Især oile-og gashaner gør de meget i. Men også kul-og spildevandshaner,- de kan veje op til 12ton. De største haner de kan få i drejebænk er 4 ton. Peter Rasmussen er udlært landbrugssmed, så der er vi på rette hylde. Det bliver meget spændende og sjovt, de glæder sig til at se os.

Herefter spises middag på en lokal restaurant. Efter dette går turen lidt sydpå, vi se lidt mere af Ukraine, her besøger vi et børnehjem, vi hører og ser hvordan man prøver klare dagligdagen for en gruppe børn der har det svært, samt vi aflevere vores gaver.

Dagen slutter med aftensmad på vores hotel, her vil en Ukrainsk pige vil synge for os.

 

Dag 5

Kl. 8 besøg på et Ukrainsk familiebrug på 250 ha, drives af far og 2 sønner, hovedafgrøden er kartofler, især læggekartofler. De har også andre afgrøder i deres markplan.

Efter dette et besøg ved hans nabo, der har fiskeopdræt, bla. produktion af Kaviar og Agro turisme/hotelvirksomhed.

Middagsmaden spiser vi på hans restaurant, inden kursen sættes mod Lublin i Polen, hvor forventet ankomst er kl 17.30, her får så den time tilbage vi satte til, da vi kørte ind i Ukraine.

I Lublin spiser vi aftensmad og overnatter.

 

Dag 6

Kl. 8 køres mod byen Konin, nær Poznan. Her besøger vi traktorsamler/større landbrug.

 

Dag 7

Kl. 8 går turen igen mod Danmark, forventet ankomst Padborg kl. 18

 

Med i turens pris 6185 kr., er alle entre, et beløb til børnehjem, kaffe/rundstykke 1. dag, morgenbitter alle dage, morgen- og aftensmad alle dage på hotellerne, middagsmad på ude turen, middagsmad m.1 vodka onsdag og torsdag, aftensmad på Pravda Beer, komfortabel langtursbus med erfarne chauffører. Drikkevarer er for egen regning, (det er dog rimelige priser, de steder vi kommer) samt fortæring på hjemturen og middag de dage der ikke er nævnt. Der kræves ikke visa. Tillæg 850 kr for enkeltværelse. Såfremt der sker udsving i polsk eller ukrainsk valuta kan prisen ændre sig. Men det ser ikke ud til at ske. Ret til ændringer forbeholdes.

 

 

Bestilling:

 

Ring og bestile hos Poul Jensen, Tlf. 40 86 53 93.