• Gruppebillede2
  • slideshow 5 copy
  • FullSizeRender (2)
  • 20150920 113916[1]
  • busslideshow 8 copy
  • Håndbold

Oslo5

 

OSLO OG KØBENHAVN 

Den 9. - 11. august 2019 - UDSOLGT

Den 16.-18. september 2019

 

Få en festlig weekendtur med skøn sejltur gennem Øresund og Oslo Fjorden. Nyd den friske havluft, den lækre mad om bord samt sightseeing i Oslo og København.

 

 

Program

 Dag 1:

 Efter endt opsamling kører vi mod Fyn og Sjælland, undervejs serveres kaffe og rundstykker og frokostpausen med de medbragte sandwich nydes ved Mosede Fort med flot udsigt over Køge Bugt.

Kl. 15.00 tjekker vi ind på en af de store DFDS færger til Oslo. Vel ombord får vi anvist vore kahytter og mødes så igen i Seven Seas restauranten, hvor vi skal nyde den store dinner buffet middag med 1 glas øl/vand eller vin inkluderet. Færgen sejler fra København kl. 16.30, og under middagen passerer vi mange af de flotte huse på Strandvejen og ikke mindst Helsingør med Kronborg og selvfølgelig også Helsingborg. Det er en meget flot sejltur gennem Øresund.

Kaffen nydes i Columbus Baren.

Herefter bydes op til dans til levende musik eller måske et besøg i skibets vinbar eller en af de toldfrie butikker ombord.

  

Dag 2:

Efter en god nats søvn nydes morgenbuffeten i ” Seven Seas buffetrestaurant” alt imens færgen sejler ind gennem Oslofjorden, som er et utroligt smukt syn. Kl. 09.45 er vi i havn i Oslo, og vi tager bussen ud på byrundtur i Oslo, hvor vi kommer rundt til mange at de kendte seværdigheder og bygninger i Oslo, bl.a. Vigelandsparken med de mange skulpturer, Holmenkollen, Rådhuset, Karl Johan gaden, Kongeslottet og meget meget mere. Der bliver tid til på egen hånd at se nærmere på byen og købe frokost. Kl. 16.30 er der igen afrejse fra Oslo og senere mødes vi så i restaurant Blue Riband, hvor der serveres en dejlig 2-retters middag, også i aften er den første øl/vand eller vin inkluderet og efterfølgende kaffe i Columbus Baren. Endnu en aften spilles der op til dans ombord.

  

Dag 3:

Næste dags morgen gælder det så indsejlingen gennem Øresund til Københavns havn. Morgenmaden nydes inden vi er i havn kl. 9.45. Straks derefter skal vi på nye oplevelser i vor hovedstad. I bussen kører vi en byrundtur til mange af de kendte steder i København.

Herefter sen frokost hos Restaurant Bjælkehuset i Valby, som er en del af den skønne grønne Søndermark og har ligget på Valby Bakke siden 1915. Vi får serveret en klassisk dansk frokost i form af to stykker smørrebrød og efterfølgende kaffe.

Kl. 16.00 kører vi fra Valby og kan forvente at være retur i hjembyerne ca. kl. 21-23.00 efter 3 spændende og oplevelsesrige dage.

  

Pris pr. person i to-mands indvendig kahyt kr. 2.745

Inkl. al kørsel, kaffe, rundstykker og sandwich på udrejsen, sejltur Oslo t/r, buffet på udrejsen, middag på hjemrejsen. 2 x morgenbuffet på skibet, rundtur i Oslo, rundtur i København, frokost i Valby, moms og alle øvrige lovpligtige skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden.

 

  Oslo1

Opsamling:

Skave Turistfart kl. 06.30
Herning kl. 07.30
Hammerum kl. 07.40
Ikast kl. 07.50

Priser:

Pr. person i dobbeltværelse kr. 2.745
Tillæg for enkeltværelse kr. 300
Tillæg pr. person i to-mands kahyt  for udvendig kahyt kr. 225

 

Bestilling:

Ring 97 46 80 55, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Viborgvej 248, Skave, 7500 Holstebro

 

Afgang den 9.-11. august er i samarbejde med Læserklubben ved Mediehuset Midtjylland.

Afgang den 16.-18. september er i samarbejde med Skive Folkeblad.