• busslideshow 8 copy
  • slideshow 5 copy
  • Håndbold
  • 20150920 113916[1]
  • Gruppebillede2
  • FullSizeRender (2)

 

SLOTSOPHOLD med oplevelser

 

Den 21. - 22. juli 2019

 

Program

Dag 1:

Efter endt opsamling kører vi op og tager færgen fra Århus over til Sjælland. Undervejs har gæsterne mulighed for at nyde en kop kaffe eller let morgenmad på egen regning.

Vores første stop er ved Vor Frue Kirke i Kalundborg, hvor vi spiser vores medbragte sandwich, inden kirkens guide vil vise os rundt. Vor Frue Kirke er Nordeuropas eneste 5 tårnede centralkirke, som er bygget op med røde munkesten, som dengang var en nyskabelse i Nordeuropa. Kirken ligger midt i Kalundborgs gamle bydel kaldet Højbyen. Kirken menes opført i begyndelsen af 1200-tallet af Ingeborg, der var datter af byens grundlægger Esbern Snare. Kirkens guide tager os efterfølgende med på en rundvisning i Højbyen, som blandt andet gemmer på et af de bedst bevarede middelalderlige byhuse i Europa og Den gamle Latinskole.

Efter et par interessante timer kører vi mod Dragsholm Slot. Efter indkvartering nyder vi kaffe og kage i Havesalen, inden vi får en times guidet tur rundt på slottet. Slottet er et af Danmark ældste, og har i mere end 800 år ligget i det smukke Odsherred. Der vil være mulighed for at slappe lidt af inden der serveres en 3-retteers menu i Riddersalen om aftenen.

Aftenen kan nydes på Slottet med evt. kaffe for egen regning.

 

Dag 2

Efter en udsøgt morgenmad kører vi med bussen til den verdenskendte forfatters kunstners hjem, Karen Blixen museum. Her vil vi få en guidet tur på 45 min. i det private hjem, hvor hun boede det meste af sit liv og er begravet i smukke omgivelser.

Vi kører efterfølgende ned til Rundsted havn, hvor der vil være tid på egen hånd til at slentre rund samt indtage en frokost på egen regning.

Fra Runsted havn tager vi med bussen på sightseeing igennem København mod Mosede Fordet i Køge, hvor vi holder en kaffepause og nyder de mange indtryk vi har fået på turen.

Turen går nu mod færgen, hvor vi læner os tilbage og evt. nyder et aftenmåltid på egen regning.

Efter to uforglemmelige dage forventer vi at være i hjembyerne ca. mellem kl. 21.00 – 22.00.

 

Pris pr. person kr. 2.895

Inkl. kørsel i 4 stjernet teaterbus, sandwich på udrejsen, program inkl. alle entréer og lokale rundvisninger, overnatning på Dragsholm Slot med kaffe og kage på første dagen, en tre-retters menu og morgenmad dagen efter, erfaren rejseleder fra Skave Turistfart, alle lovpligtige skatter og afgifter samt bidrag til garantifonden.

Ekskl. drikkevarer.

Eneværelsestillæg kr. 350

Afbestillingsforsikring kr. 176 (for eneværelse kr. 197)

 

 

 

Opsamling Herning             kl. 06.30

 

Opsamling Hammerum     kl. 06.40

 

Opsamling Ikast                  kl. 06.50

 

Opsamling Silkeborg          kl. 07.30