• 20150920 113916[1]
  • Håndbold
  • Gruppebillede2
  • busslideshow 8 copy
  • FullSizeRender (2)
  • slideshow 5 copy

Kroatien 2018

KROATIEN, POREC

7. - 16. juli 2018

 

Kom med på en rejse til det evigt populære Istrien med rig lejlighed til at opleve krystalklart badevand, fantastiske kyststrækninger, smuk natur og gamle kulturbyer. Med afsæt i Istriens førende by Poreč, smukt som et postkort med sine kirker, brostensbelagte stræder og maleriske huse - og et lavt prisniveau, inviterer Skave Turistfart på en spændende 10 dages rejse til Kroatien.

 

Program:

1. dag: Udrejse

Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til det hyggelige overnatningshotel Hotel Günter*** i Sydtyskland, hvor aftensmaden venter.

2. dag: Ankomst

Efter morgenmaden kører vi videre gennem Tyskland til Kroatien, hvor dagens mål er Poreč, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen.

3. - 8. dag: Udflugter

Poreč er et godt udgangspunkt for at udforske omgivelserne. I rejsens pris er inkluderet en heldagstur til Istriens hovedby Pula, hvor det 2000 år gamle romerske amfiteater, lokale købmænd og meget andet opleves på egen hånd. Herudover bliver det muligt at tilmelde sig flere andre arrangerede udflugter. Oplev for eksempel Kroatien fra søsiden på en smuk sejltur langs kysten. Kom hele Istrien rundt inklusiv trøffelfrokost og besøg i middelalderbyen Motovun. Det er også muligt at komme til Venedig med hurtigbåd. Der er mange muligheder, og rejselederen hjælper gerne med det praktiske. Ekstra udflugter mod egenbetaling.  

9. dag: Afrejse

Efter tidlig morgenmad tager vi afsked med Kroatien for denne gang. Vi kører til vores overnatningshotel Landhotel Geiselwind**** i   Tyskland, som har aftensmaden klar til os.  

10. dag. Hjemkomst

Vi fortsætter nordpå med passende pauser. Ved den tysk/danske grænse har vi mulighed for at handle, inden turen fortsætter hjemad. Hjemkomst sidst på aftenen efter 10 skønne dage med gæstfrihed, spændende seværdigheder og kulinariske oplevelser.

 

Indkvartering:

Vælg mellem to hoteller:

Hotel Delfin**

Ved stranden med forholdsvis enkle værelser. Et   dejligt hotel, faktisk en lille by, hvor det aldrig bliver kedeligt med de talrige valg til underholdning. Inkl. halvpension uden drikkevarer.

Hotel Delfin

Hotel Plavi***

Beliggende ved en af byens flotteste strande. Alle værelser med klimaanlæg. Stort underholdningsprogram med musik og shows om aftenen. Inkl. halvpension med drikkevarer. 

 Hotel Plavi 2

Prisen inkluderer:

Kørsel i moderne og komfortabel 4-stjernet røgfri bus med toilet,   aircondition, kaffemaskine og køleskab, overnatning på ud- og hjemrejse i Tyskland med halvpension, syv overnatninger i Kroatien med halvpension, heldagsudflugt til Pula, erfaren dansk rejseleder fra Skave Turistfart, bidrag til rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 

Opsamlingstider:

Skave Turistfart             kl. 03.30

Holstebro Banegård     kl. 04.00

Herning Banegård         kl. 04.45

DTC, Vejle                       kl. 05.45

Scandic Hotel, Kolding kl. 06.15

Q8, Padborg                   kl. 07.15

 

Priser Hotel Delfin**:

Pr. voksen i dobbeltværelse       kr. 6.095

Enkeltværelsestillæg u/balkon   kr. 395

Børn 0-3 år i familieværelse       kr. 5.195

Børn 4-13 år i familieværelse     kr. 5.695

Max. 2 voksne + 2 børn i familievær. på Hotel Delfin

 

Priser Hotel Plavi***:

Pr. voksen i dobbeltværelse       kr. 6.295

Enkeltværelsestillæg                   kr. 695

Børn 0-3 år på opredning           kr. 3.395

Børn 4-11 år på opredning         kr. 4.895

Max. 2 voksne + 1 barn i dobbeltvær. på Hotel Plavi

 

 

Rejsen gennemføres ved min. 35 deltagere.


Bestilling:

Ring 97 46 80 55, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Viborgvej 248, Skave, 7500 Holstebro

Motovun