• slideshow 5 copy
  • FullSizeRender (2)
  • Gruppebillede2
  • 20150920 113916[1]
  • busslideshow 8 copy
  • Håndbold

CIRKUSREVYEN 2017

20. - 21. maj 2017         UDSOLGT

12. - 13. august 2017   1 PLADS TILBAGE

 

Tag med Skave Turistfart A/S på todages tur til København og Cirkusrevyen.

 

Program

 

Dag 1:

Efter endt opsamling kører vi mod Sjælland. Vi stopper undervejs og holder frokostpause, hvor vi serverer en god frokostsandwich.

Herefter er det direkte til vores hotel, Wakeup Copenhagen, Borgergade. Vi bor meget centralt i København, midt mellem Kongens Have og Kongens Nytorv.

Kl. 17.00 kører vi med bussen, via Strandvejen, til Dyrehavsbakken i   Klampenborg. Vi starter den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, kendt for deres gode danske køkken. Vi får den store aftenbuffet med mange spændende lune og kolde retter.

Herefter er det tid til at opleve verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Her er altid en særlig stemning, gå en afslappet tur rundt, tag en omgang i en af de mange forlystelser eller besøg det nye afsnit af Bakken med en næsten tro kopi af Korsbæk by.

Kl. 21.00 skal vi overvære årets brag af Cirkusrevyen med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegård og Lise Baastrup.

Vi har de bedste pladser i gruppe A, lige foran scenen. Det bliver en aften med humor, spiddende samfundssatire, sang, dans og levende musik i teltet på Bakken. Forestillingen slutter kl. 23.10, hvorefter vi kører tilbage til vores hotel.

Dag 2:

Efter et godt morgenbord sætter vi bagagen ind i hotellets aflåste rum. Første halvdel af dagen er på egen hånd, oplev for eksempel Nyhavn, se vagtskiftet på Amalienborg eller gå en tur gennem Strøget. Der er mange muligheder og rejselederen hjælper gerne med forslag, også til gode frokoststeder.

Tidlig eftermiddag samles vi ved hotellet for at køre mod Dragør på Amager, også kaldet Øresunds Perle. Vi nyder en kop kaffe ved bussen i den gamle bydel ved havnen. Efter at have oplevet de mange velbevarede historiske bygninger og de idylliske brostensbelagte stræder med gulmalede huse og røde teglstenstage, vender vi bussen mod Jylland.

Vi er hjemme igen omkring kl. 21.00 efter to oplevelsesrige dage på Sjælland.

 

Inklusiv:

Al kørsel, frokostsandwich, aftenbuffet på Bakken, revybillet kategori A, overnatning på Wakeup Copenhagen Borgergade med morgenmad, udflugt til Dragør med eftermiddagskaffe ved bussen, erfaren rejseleder, bidrag til rejsegarantifonden samt alle øvrige lovpligtige skatter og afgifter.

Opsamlingstider:

Skave Turistfart                   kl. 09.50
Struer Hallernes p-plads kl. 10.25
Holstebro Banegård   kl. 10.45
Herning Banegård   kl. 11.25

Priser:

Pr. person i dobbeltværelse                  kr. 1.995,00
Tillæg for eneværelse kr. 350,00
Afbestillingsforsikring (i dobbeltvær) kr. 122,00
Afbestillingsforsikring (i eneværelse) kr. 143,00

 

Bestilling:

Ring 97 46 80 55, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller besøg os på Viborgvej 248, Skave, 7500 Holstebro