Artikler

Cirkusrevy 2020

Cirkusrevy 2020

CIRKUSREVYEN 2020

Den 13. juni 2020

Den 08. august 2020

 

Danmarks største revy byder endnu engang på knivskarp komik, spiddende samfundssatire, sang, dans og glad musik, når de i 2020 åbner op i teltet på Bakken. Ulf Pilgårds sidste år på de skrå brædder. Kom med og oplev et storartet show på første parket.

  

 

Program

 

Dag 1 

Efter endt opsamling kører bussen mod Fyn og Sjælland. Vi holder frokostpause på Fyn, hvor der serveres sandwich, og der er mulighed for at strække benene. Herefter direkte til vores centralt beliggende hotel, Wakeup Copenhagen Bernstoffsgade, lige ved havnefronten.

Kl. 17.00 kører vi med bussen, via Strandvejen, til Dyrehavsbakken i Klampenborg. Vi starter den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, kendt for deres gode danske køkken. Vi får den store aftenbuffet med mange spændende lune og kolde retter.

Herefter er det tid til at opleve verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Her er altid en særlig stemning, gå en afslappet tur rundt, tag en omgang i en af de mange forlystelser eller besøg det nye afsnit af Bakken med en næsten tro kopi af Korsbæk by.

Kl. 21.00 skal vi overvære årets brag af Cirkusrevyen med Lisbet Dahl, Mille Lehfeldt, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard og Carsten Svendsen. Vi har de bedste pladser i gruppe A, lige foran scenen. Det bliver en aften med humor, spiddende samfundssatire, sang, dans og glad musik i teltet på Bakken. Efter forestillingen kører vi direkte tilbage til vores hotel, hvor der er mulighed for en drink i baren.

 

Dag 2

Morgenmaden nydes fra hotellets øverste etage med en smuk udsigt udover København. Vi sætter derefter bagagen ind i hotellets aflåste rum. Første halvdel af dagen er på egen hånd. Oplev for eksempel Nyhavn, se vagtskiftet på Amalienborg eller gå en tur gennem Strøget. Der er mange muligheder og rejselederen hjælper gerne med forslag, også til gode frokoststeder.

Tidlig eftermiddag samles vi ved hotellet for at køre mod Mosede Fort ved Køge Bugt. Her hører vi om kystværket opført tilbage i 1900-tallet og om Danmark under 1. verdenskrig. Efter en kop kaffe ved bussen vender vi mod Jylland og er hjemme igen omkring kl. 21.00 efter to oplevelsesrige dage på Sjælland.

 

Rejsen indeholder:

  • A-billetter i Cirkusrevyen (række 1- 6)

  • Overnatning på centralt hotel i København

  • Morgenmadsbuffet med udsigt over København

  • Aftenbuffet på Bakkens Perle

  • Erfarende dansk rejseleder

  • 4. stjernet bus

  • Frokostsandwich første dag

  • Kaffe på anden dagen ved Mosede Fort

  • Bidrag til rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

  

 København

 

Opsamling:

Skave Turistfart kl. 09.35
Struer Hallernes p-plads kl. 10.05
Holstebro Banegård kl. 10.25
Herning Banegård kl. 11.00

Priser:

Pr. person i dobbeltværelse kr. 2.095
Tillæg for enkeltværelse kr. 400
Afbestillingsforsikring, fra kr. 128

 

Bestilling:

Ring 97 46 80 55, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Viborgvej 248, Skave, 7500 Holstebro