Artikler

Cirkusrevy, Læserrejser 2019

 

 

 

 

720 header med navne1CIRKUSREVYEN 2019

 

Den 6.-7. juli 2019

Turen arrangeres i samarbejde med Læserklubben Herning

 

Program

 

 

 

 

Dag 1

 

Efter endt opsamling kører bussen mod Fyn og Sjælland. Vi holder frokostpause på Fyn, hvor sandwich serveres, og der er mulighed for at strække benene.

 

Herefter direkte til vores hotel, det 4-stjernede Copenhagen Island, ved kajkanten i Københavns havn med den skønne udsigt både over havnen og over byens tage og tårne, blot 5 minutters gang fra Islands Brygge, Fisketorvet og Kødbyen, med en fantastisk stemning i de gamle slagterhaller og butikker, og nu et populært samlingspunkt for både lokale beboere og gæster i København. Vi indkvarteres på det topmoderne hotel med gratis Wi-Fi, aircondition, TV, hårtørrer mm. på alle værelser.

 

Kl. 17.00 kører vi med bussen, via Strandvejen, til Dyrehavsbakken i Klampenborg. Vi starter den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, kendt for deres gode danske køkken. Vi får den store aftenbuffet med mange spændende lune og kolde retter.

 

Herefter er det tid til at opleve verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Her er altid en særlig stemning, gå en afslappet tur rundt, tag en omgang i en af de mange forlystelser eller besøg det nye afsnit af Bakken med en næsten tro kopi af Korsbæk by.

 

Kl. 21.00 skal vi overvære årets brag af Cirkusrevyen med Lisbet Dahl, Lise Baastrup, Ulf Pilgaard, Karsten Jansfort og Henrik Lykkegaard.

 

Vi har de bedste pladser i gruppe A, lige foran scenen. Det bliver en aften med humor, spiddende samfundssatire, sang, dans og glad musik i teltet på Bakken. Efter forestillingen kører vi direkte tilbage til vores hotel.

 

 

 

Dag 2

 

Efter et godt morgenbord sætter vi bagagen ind i hotellets aflåste rum. Første halvdel af dagen er på egen hånd, oplev for eksempel Nyhavn, se vagtskiftet på Amalienborg eller gå en tur gennem Strøget. Der er mange muligheder og rejselederen hjælper gerne med forslag, også til gode frokoststeder.

 

Tidlig eftermiddag samles vi ved hotellet for at køre mod Mosede Fort ved Køge Bugt. Her hører vi om kystværket opført tilbage i 1900-tallet og om Danmark under 1. verdenskrig.

 

Efter en kop kaffe ved bussen vender vi mod Jylland og er hjemme igen omkring kl. 21.30 efter to oplevelsesrige dage på Sjælland.  

 

 

 

Pris pr. person kr. 2.295

 

Inkl. al kørsel, frokostsandwich, aftenbuffet på Bakken, Cirkusrevy billet kategori A, overnatning med morgenmad, kaffe ved bussen ved Mosede Fort, erfaren rejseleder fra Skave Turistfart A/S, bidrag til Rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 

image001.png@01CE6047.D3635510" src="file:///C:/Users/SKAVE-~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif" >Enkeltværelsestillæg kr. 675

Europæiske afbestillingsforsikring kr. 134 (kr. 175 ved enkeltværelse)

 

Bestilling:

 

På telefon: 97 46 80 55 eller via mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 København