Peters jul i Ribe

  • Pris pr. person

    Henvend dig til Skave Turistfart

  • Varighed

    1 dag

  • Destination

    Ribe, Danmark

  • Bestilling

    Tlf.: 97 46 80 55
    eller på hjemmesiden

afgange

December

Program

Opsamling

Ca. kl. 07.30

Duften af kanel, glühwein og brændte mandler blander sig lystigt med glitrende kugler, nisser i alle afskygninger, gran og millioner af lys. Tyskerne er eminente til at fejre julen i overdådig målestok. Alt og alle bliver pyntet, og folk myldrer rundt i gaderne. De overdrevne og elskede julemarkeder er efterhånden blevet verdenskendte. Der er ca. 60 af slagsen, så det er bare med at kaste sig ud i juleriet.

Nyd en juletur med stedkendt rejseleder, der fortæller og vise Tysklands hovedstad frem. Turen er primært  mærket ”jul”, men man bør ikke tage til Berlin uden også at se lidt på den fantastiske bys mange andre muligheder. Berlin har desuden en helt særlig historie, som man også er nødt til at få med for at danne sig et   helhedsindtryk af Tysklands hovedstad.

Fra morgenen kører bussen fra Midtjylland tidlig morgen og sydpå. Undervejs i bussen serveres morgenkaffe/te og rundstykker og der vil være passende strække-ben-pauser og mulighed for at købe frokost. Hen på efter-middagen ankommer vi til Berlin og kan allerede nu fornemme, at her jules der igennem.

Vi indkvarterer os på Hotel Leonardo, som ligger i hjertet af Berlin. Et centralt hotel med moderne komfort er et virkelig godt udgangspunkt for at udforske byen. Opholdet er inkl. morgenmad.

Rejselederen arrangerer en fælles middag om aftenen på en god lokal, tysk restaurant, for dem, der har lyst til det (Pris 200 kroner - skal bestilles og betales hjemmefra).

Efter morgenmaden tager rejselederen os med på en byrundtur i den julepyntede by. Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Potzdamer Platz, Neue Wache, Alstadt, Marienkirche og meget andet kommer vi forbi og får   historien bag. Efter rundturen bliver der mulighed for køb af frokost, inden vi bliver sat af ved et af de store julemarkeder lige ved ”Læbestiften og Pudderdåsen” - den imponerende Gedächtsniskirche. Kælenavnet har kirken fået på grund af den bemærkelsesværdige arkitektur, og den er et ikon for Berlin.

Den smukke kirke, som stod færdig i 1895 var en gave til det tyske folk fra kejser Wilhelm II. Den blev sønder-bombet af briterne under Anden Verdenskrig og i stedet for at genopbygge den efter krigen lod man ruinen stå og opførte i stedet en ny kirke ved siden af. Dette for at synliggøre krigens meningsløshed.

Resten af dagen er på egen hånd. Måske et besøg i tv-tårnet kan friste? Synet af de mange julelys er nemlig ret fantastisk oppefra. Du kan også besøge et eller flere af byens mange julemarkeder, der hver har sit særpræg. Rejselederen hjælper gerne med planlægningen og har med garanti mange andre forslag.

Når morgenmaden er indtaget, pakker vi bussen og kører til området ved Brandenburger Tor og Rigs-dagen. Her bliver der tid til en lille gåtur og til at få taget de sidste fotos, inden vi kører mod Danmark.

Vi stopper undervejs for køb af sen frokost og når op til grænsen sidst på eftermiddagen. Her kan man shoppe lidt varer til julen og måske en omgang aftensmad, hvis sulten atter har meldt sig. Midt på aftenen er vi hjemme efter en spændende weekend i vort nabolands hovedstad.

 


INKLUSIV

✓ Kørsel i 4 stjernet bus

✓ Smurt rundstykke med kaffe

✓ Byrundtur med lokalguide

✓ Jule platte på Sælhunden

✓ Eftermiddagskaffe ved bussen

✓ Bidrag til Rejsegarantifonden samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Joomla SEF URLs by Artio
 
Kontakt
  • Adresse:
    Viborgvej 248, 7500 Holstebro

    Tlf:
    97 46 80 55

    E-mail:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.