Artikler

CIRKUSREVYEN 2018

26. - 27. maj 2018       UDSOLGT!

30. juni - 1. juli 2018   UDSOLGT!


11. - 12. august 2018  UDSOLGT!

 

25. - 26. august 2018  UDSOLGT!

 

Tag med Skave Turistfart A/S på todages tur til København og Cirkusrevyen.

 

Program: 

Dag 1: 

Efter endt opsamling kører vi østpå. Vi stopper undervejs for at strække benene og nyde den medbragte frokostsandwich.

Herefter direkte til vores centralt beliggende hotel, det 4-stjernet Absalon Hotel. Vi bor i hjertet af København på Vesterbro, blot 250 meter fra Tivoli og tæt på både Rådhuspladsen, Københavns Hovedbanegård og Strøget.

 

Kl. 17.00 kører vi med bussen, via Strandvejen, til Dyrehavsbakken i Klampenborg. Vi starter den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, kendt for deres gode danske køkken. Vi får den store aftenbuffet med mange spændende lune og kolde retter.  

Herefter er det tid til at opleve verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Her er altid en særlig stemning, gå en afslappet tur rundt, tag en omgang i en af de mange forlystelser eller besøg det nye afsnit af Bakken med en næsten tro kopi af Korsbæk by.  

Kl. 21.00 skal vi overvære årets brag af Cirkusrevyen med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegård og Amalie Dollerup

Vi har de bedste pladser i gruppe A, lige foran scenen. Det bliver en aften med humor, spiddende samfundssatire, sang, dans og glad musik i teltet på Bakken. Efter forestillingen kører vi direkte tilbage til vores hotel.

Dag 2:

Efter et godt morgenbord sætter vi bagagen ind i hotellets aflåste rum. Første halvdel af dagen er på egen hånd, oplev for eksempel Nyhavn, se vagtskiftet på Amalienborg eller gå en tur gennem Strøget. Der er mange muligheder og rejselederen hjælper gerne med forslag, også til gode frokoststeder.

Tidlig eftermiddag samles vi ved hotellet for at køre mod Dragør på Amager, også kaldet Øresunds Perle. Vi nyder en kop kaffe ved bussen i den gamle bydel ved havnen. Efter at have oplevet de mange velbevarede historiske bygninger og de idylliske brostensbelagte stræder med gulmalede huse og røde teglstenstage, vender vi bussen mod Jylland.

Vi er hjemme igen omkring kl. 22.00 efter to oplevelsesrige dage på Sjælland.

Inklusiv: 

Al kørsel, frokostsandwich, aftenbuffet på Bakken, revybillet kategori A, overnatning med morgenmad, udflugt til Dragør med eftermiddagskaffe ved bussen, erfaren rejseleder, bidrag til rejsegarantifonden samt alle øvrige lovpligtige skatter og afgifter.

 

Opsamlingstider:

Skave Turistfart                   kl. 09.30
Holstebro Banegård   kl. 10.00
Herning Banegård   kl. 10.45

Priser:

Pr. person i dobbeltværelse                  kr. 2.195,00
Tillæg for eneværelse kr. 395,00
Afbestillingsforsikring (i dobbeltvær) kr. 134,00
Afbestillingsforsikring (i eneværelse) kr. 157,00

 

Bestilling:

Ring 97 46 80 55, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller besøg os på Viborgvej 248, Skave, 7500 Holstebro

 

 2018