• busfoto8
  • foto Stevns klint slideshow
  • sort sol slideshow
  • Gruppebillede2
  • Wien Schoenbrunn P4090024 slideshow
  • foto - Glücksburg slot 3 - lyksborg slideshow
  • foto Prag city slideshow
  • Foto - Hven by 2 slideshow
  • 76 FriedrichstadtGrachter slideshow
  • foto Innsbruck tyrol turen slideshow

Harzen 2018

Harz2

HARZEN - ET SKATKAMMER

17. - 21. juni 2018

 

Harzen er en ren skatkammer, som byder på bjerge, dale, søer, floder, skovklædte bjerglandskaber og idylliske byer - alt, hvad hjertet kan begære for en vellykket ferie. Vi bor på 4-stjernet hotel med halvpension i Wernigerode, en af Harzens smukkeste og mest spændende byer. Kom med på en helt enestående smuk rejse.

 

Program:

 

Dag 1:

 

Efter endt opsamling kører vi sydpå, undervejs serveres rundstykke og kaffe. Vi fortsætter forbi Hamborg, over Lüneburger Heide og Hannover, med passende pauser undervejs for køb af frokost mm.

 

Vel ankommet til Wernigerode indkvarteres vi på det central beliggende HKK Hotel Wernigerode**** midt i den gamle bydel, blot 100 m fra byens torv. Hotellet er især kendt for den afslappende atmosfære og deres gæstfrihed. Alle værelser er moderne indrettet, veludstyrende og med stor komfort. Vi har fri afbenyttelse af sauna, dampbad og spabad, så husk endelig badetøjet. Forplejningen er særdeles god, og vi nyder den store morgenbuffet hver morgen og en kold/varm buffet hver aften fra det moderne køkken med international og sæsonbetonet mad.

 

Dag 2:

 

Efter morgenmaden tager vores rejseleder os ud i vores egen by, Wernigerode. Først til fods, hvor vi blandt andet oplever de mange velholdte bindingsværkshuse, hvor den ældste går helt tilbage til 1400, middelalderlig arkitektur og meget mere. Herefter kommer vi med det lille bumletog op til Wernigerode Slot, hvorfra vi nyder den storslående udsigt, en uforglemmelig oplevelse. Herefter tilbage til vores hotel, hvor vi kan nyde faciliteterne inden middagen.

 

Aftenens middag nydes i restauranten.

 

Dag 3:

 

Dagen tilbringes i det vestlige Harzen, først med et ophold i kejserbyen Goslar, en af de bedste bevarede middelalderbyer i Tyskland. Vi oplever flere af byens seværdigheder; Kaiserpfalz, Siemenshaus og flere andre historiske bygninger, og hører klokkespillet. Der vil være mulighed for på egen hånd at handle, se værksteder med kunsthåndværk og evt. spise frokost, inden vi kører videre til den store dæmning ved Okerstausee, et stort og imponerende bygningsværk, som leverer drikkevand helt op til Bremen. Herefter videre mod den lille by Hahnenklee, hvor vi blandt andet ser den flotte norske stavkirke.

 

Tilbage til middag på hotellet.

 

Dag 4:

 

Dagens udflugt bringer os på en rigtig flot rundtur i det østlige Harzen. Allerførst ud på en køretur med damplokomotiv op ad Bloksbjerg, det bliver som at rejse i fortiden. Der strækker sig et enestående net af smalsporstrækninger i Harzen, som kører igennem skovene, over de stejle bjerge, igennem romantiske slugter og til smukke landsbyer. Vi står af i Drei Annen, hvor bussen venter os, og vi kører herefter til det store opdæmmede område Rappbode. Beboerne i Harzen har altid været i fare for oversvømmelser, så for at undgå dette og for at udnytte vandet økonomisk, findes disse systemer af opdæmmede områder. Dernæst videre til Heksedansepladsen, et af de mest sagnomspundne steder i Harzen med en helt fantastisk udsigt ud over bjergene. Her prøver vi desuden svævebanen.

 

Dagen sluttes på hotellet med middag.

 

Dag 5:

 

Efter morgenmaden forlader vi Harzen for at køre nordpå, og efter passende pauser for kaffe og frokost samt indkøb, er vi hjemme først på aftenen, efter nogle usædvanlige spændende dage i skatkammeret Harzen.


Prisen inkluderer:

 

Inkl. al kørsel, kaffe og rundstykke på udrejsen, 4 nætter på 4-stjernet hotel med halvpension fra middag ved ankomsten til morgenmad sidste dag, udflugtsprogram som beskrevet, erfaren rejseleder fra Skave Turistfart, bidrag til rejsegarantifonden og alle øvrige lovpligtige skatter og afgifter.

Opsamling:

Skave Turistfart kl. 05.45
Holstebro Banegård kl. 06.15
Herning, Markedspladsen kl. 07.00
Silkeborg, Søtorvet

kl. 08.00

 

Pris: Kr. 3.595 pr. person i dobbeltværelse. kr. 400 for enkeltværelsestillæg  

Rejsen gennemføres ved min. 35 deltagere.


Bestilling:

Ring 97 46 80 55, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Viborgvej 248, Skave, 7500 Holstebro


 Damptog Bloksbjerg Goslar1